برگزاری جشنواره غذاهای بومی ومحلی در یاسوج
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد:جشنواره غذاهای بومی و محلی کهگیلویه و بویراحمد شهریورماه امسال در یاسوج برگزارمیشود
محمود باقری، برگزاری جشنواره غذاهای بومی و محلی را فرصتی برای معرفی غذاهای محلی استان
به گردشگران عنوان کرد و گفت: در این جشنواره بانوان خلاق و خوش ذوق استان
، غذاهای سنتی خاص کهگیلویه و بویراحمد را طبخ و در معرض دید علاقمندان
قرار می دهند.
باقری با اشاره به خواص دارویی برخی از غذاهای استان گفت: این جشنواره می تواند زمینه معرفی خواص دارویی غذاهای محلی استان را فراهم کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: در اکثر غذاهای بومی و محلی استان از گیاهان دارویی و خوش عطر و طعم ،بومی استان استفاده می شود.
باقری با بیان اینکه هر ساله مسافران زیادی در فصول مختلف به استان سفر میکنند، گفت: پخت غذا در سیاه چادرهای عشایری و توسط بانوانی با لباس محلی می تواند به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری استان معرفی شود.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار