پرورش دام سبک از عرصههای اشتغالزا و درآمدزای اقتصاد مقاومتی
بسیج: خودتان را معرفی کنید، در چه رشتهای تحصیلی کردهاید و چرا به پرورش دام سبک روی آوردید؟
علی عباسیمعظم هستم؛ در سال 78 لیسانس علوم دامی گرفتم و بعد از اتمام تحصیل به روستا برگشتم و به فعالیت تدریس و باغداری مشغول شدم.
به دلیل داشتن فضایی برای پرورش دام وارد شدن به این عرصه برایم راحت تر بود به همین دلیل دامپروری را انتخاب کردم.
بسیج: چرا به عرصه اقتصاد مقاومتی وارد شدید؟
عباسیمعظم: بعد از نامگذاری سال به نام اقتصاد مقاومتی به این فکر افتادم که وظیفهای دارم و باید برای به رشد و توسعه رساندن کشورم قدمی هرچند کوچک بردارم و باتوجه به این نکته که رشته تحصیلی بنده علوم دامی بود و دارای محلی برای پرورش دام بودم که از آن استفاده نمیشد 20 رأس دام سبک ( گوسفند) خریداری و شروع به فعالیت کردم.
بسیج: محصولات مزرعه شما چیست ؟
عباسیمعظم: مزرعه پرورشی ما که در حال حاضر بیش از 150 رأس گوسفند دارد، محصولات متنوعی از جمله گوشت، پشم، شیر و کود دامی را تولید میکند که با استفاده از روشهای علمی که در تولید به کار میبریم از بهرهبری بالایی برخوردار هستیم و توانستهایم در آمد بسیاری را به دست آوریم.
بسیج: چند نفر اشتغالزایی داشتید؟
عباسیمعظم: پرورش دام سبک از عرصههای اشتغالزا و درآمدزای اقتصاد مقاومتی است؛ به طور مستقیم 9 نفر به صورت تمام وقت صاحب کار و درآمد شده اند که همه آنها از جوانان ساکن این روستا هستند که این امر خود باعث جلوگیری از مهاجرت آنها به شهر شد.
بسیج: چه پیشنهادی برای تحصیل کردههای دانشگاهی دارید؟
عباسیمعظم: اول از هر کاری باید به خداوند توسل کرد و از خداوند کمک خواست و بعد با اعتماد با تواناییهای خود و مشاوره گرفتن از افراد دانا به عرصه کاری وارد شوند و بدانند که خداوند خود برکت را به زندگی ها و کار ها می بخشد و اگر کار و تلاش کنند حتما موفق خواهند شد.
انتهای پیام/