۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:03
کد خبر : 8748979
۱۹:۳۳

۱۳۹۵/۰۶/۳۱

حافظان قرآن استان فارس گردهم آمدند

گروه فعالیت‌های قرآنی: گردهمایی حافظان قرآن كریم استان فارس دارای مدرك تخصصی حفظ از دارالقرآ‌ن‌الكریم برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدولی‌الله محمودی‌نژاد، مدیركل تبلیغات اسلامی فارس  از برگزاری گردهمایی حافظان قرآن كریم این استان خبر داد و گفت: قریب ۴۳ نفر از حافظان قرآنی كه دارای مدرك تخصصی حفظ قرآن از سازمان دارالقرآن‌الكریم هستند در شیراز گردهم آمدند.
وی با بیان اینكه این مراسم روز گذشته، در محل هتل جام جم شیراز برگزار شد، گفت: هدف اصلی برگزاری این همایش، تشویق و ترغیب حفاظ جهت راه‌اندازی جلسات حفظ در سطح استان بود.
محمودی‌نژاد ادامه داد: حافظان قرآن كریم باید بتوانند از مدركی كه اخذ كرده‌اند بهترین استفاده را برده و به جامعه خدماتی را ارائه دهند به‌همین منظور سازمان دارالقرآن‌الكریم نیز حمایت‌هایی برای راه‌اندازی جلسات حفظ قرآن در نظر گرفته است.
مدیركل تبلیغات اسلامی فارس، تبادل نظر و تجربیات بین حفاظ قرآن كریم استان را از دیگر اهداف برگزاری این همایش برشمرد و گفت: از دو نفر از اساتید حفظ قرآن استان مانند خانم كسرایی و مجتبی فردفانی برای مباحثی نظیر مفردات قرآنی و همچنین از حضور استاد رجبعلی‌زاده در خصوص بایسته‌های اخلاقی حفاظ در این همایش استفاده شد.
وی در پایان اظهار كرد: همچنین در این همایش شكری، معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن‌الكریم نیز حضور داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید