۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
01:06
کد خبر : 8769483
۰۱:۰۷

۱۳۹۵/۰۸/۰۹

ساخت بزرگترین بوستان شهری در زنجان

یکی از بزرگترین بوستان‌ها با همکاری منابع طبیعی استان ساخته می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، با همکاری منابع طبیعی استان زنجان، زمینی با مساحت 132 کیلومتر کمربندی جنوبی زنجان با هدف ساخت یکی از بزرگترین بوستان‌ها از منابع طبیعی تحویل گرفته شده که طرح بهره‌وری آن آماده می شود.

شهردار زنجان در مراسم افتتاح طرح «هر تولد، یک درخت زیبا» در پارک گلستان زنجان از کاهش هزینه آب‌بهای مصرفی از آب شرب در فضاهای شهری در سال 94 نسبت به سال پیش از آن خبر داد و گفت: تلاش می‌شود تا در سال آینده از آب شرب در فضاهای شهری استفاده نشود.

حبیب یگانه، هوشمند سازی سیستم آبیاری فضاهای سبز شهری را مهم دانست و افزود: آبیاری فضای سبز شهری هم تا حد ممکن در شب‌ها از سوی ساز مان پارک ها و فضای سبز شهریسبز شهری انجام می گیرد.

شهردار زنجان تصریح کرد: در چند سال گذشته 40 هکتار از بخش زنجانرود هم به فضاهای سبز شهری زنجان اضافه شده است


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید