۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
20:12
کد خبر : 8772172
۱۱:۱۷

۱۳۹۵/۰۸/۱۳
معاون عملیات سپاه قدس گیلان خبر داد

آغاز مرحله دوم رزمایش الی بیت المقدس باشرکت 51 گردان در گیلان

معاون عملیات سپاه قدس گیلان از آغاز مرحله دوم رزمایش الی بیت المقدس در 8 شهرستان گیلان خبر داد و گفت: این رزمایش با شرکت 51 گردان در استان آغاز شده است.

سرهنگ بهروز دولتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از گیلان، با بیان اینکه مرحله دوم رزمایش الی بیت المقدس بمدت دو روز در گیلان در حال برگزاری است اظهار کرد: این رزمایش همزمان با روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در 8 شهرستان استان آغاز شد.

وی مدت رزمایش الی بیت‌المقدس را دو روز در 13 و 14 آبان‌ماه جاری عنوان کرد و افزود: مقابله با ناآرامی‌های داخلی، کنترل اغتشاش‌ها، حفاظت و حراست از مکان‌های حساس و همچنین پدافند دورادور در رزمایش مذکور تمرین می‌شود.

معاون عملیات سپاه قدس گیلان تصریح کرد: این مرحله از رزمایش در شهرستان‌های رشت، بندر انزلی، آستانه‌اشرفیه، تالش، سیاهکل، لنگرود، فومن و رودسر به مدت دو روز آغاز شده است.

دولتی با بیان اینکه در مجموع 81 گردان واکنش صریح سپاه قدس گیلان در دو مرحله رزمایش الی بیت المقدس حضور داشتند گفت: در مرحله نخست 30 گردان و در مرحله دوم 51 گردان به اجرای رزمایش می پردازند.

وی با بیان اینکه نوع تاکتیک ها برای گردان ها تعریف شده است یادآور شد: در بحث دفاعی رزمایش کوی و برزن، در بحت امنیتی رزمایش بازپس گیری و مقابله با ناآرامی ها و در بحث امدادی رزمایش مردم یاری و امداد و نجات برگزار خواهد شد.

به گفته ی دولتی در مجموع دو مرحله رزمایش بیش از 20 هزار نفر پشتیبانی‌کننده و عوامل اجرایی شرکت دارند.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید