مسئول امور فرهنگی صنعت آب و برق استان همدان در این مراسم با اشاره به اهمیت فعالیتهای فرهنگی اظهار داشت: مسئولان فرهنگی در خط مقدم فعالیتهای فرهنگی هستند اما همه باید در این زمینه پیشگام باشند.
حجت الاسلام ابراهیم بهرامیفر با اشاره به شبیخون فرهنگی دشمن تصریح کرد: با توجه به حساسیتهایی که در جامعه ما وجود دارد باید در حد توان خود در این زمینه گام برداریم.
وی با بیان اینکه کار فرهنگی هزینه نیست بلکه سرمایهگذاری است و همه باید در این زمینه همت کنند، ادامه داد: اگر خانواده صنعت آب و برق را با آموزههای دینی بیشتر مأنوس کنیم از خطرات و آسیبها مصون خواهند بود.
مسئول امور فرهنگی صنعت آب و برق استان همدان عنوان کرد: در راستای ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر برنامههای مختلفی در صنعت آب و برق استان برگزار شده که از آن جمله مسابقات کتابخوانی امر به معروف و نهی از منکر و عکس عاشورایی است.
* عدالت اجتماعی جزئی از امر به معروف و نهی از منکر است
رئیس شورای انسجام بخشی مدیران صنعت آب و برق استان همدان نیز در این همایش با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر به عنوان فروع دین است، اظهار داشت: استنباط مردم این است که قشر خاصی باید در این حوزه کار کند اما در واقع تفکر امر به معروف در جامعه اسلامی یعنی لوای اسلام برافراشته باشد.
مرتضی عزالدین با بیان اینکه ما باید امر به معروف و نهی از منکر را به سطح جامعه آوریم، افزود: امام(ره) آن را به عنوان ستون جامعه اسلامی میدانستند و بر عدالت اجتماعی تأکید داشتند.
وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه همگانی است، گفت: همه باید در ترویج این مهم در جامعه کوشا باشند.
رئیس شورای انسجام بخشی مدیران صنعت آب و برق استان همدان عدالت اجتماعی را جزئی از امر به معروف و نهی از منکر خواند و بیان داشت: با اشاعه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر، عدالت اجتماعی و مردمسالاری دینی، جامعه بهتری خواهیم داشت.
وی با اشاره به مبانی دینی و تفکرات بزرگان دین که برنامه کاملی از زندگی انسان را ارائه میدهند، گفت: با وجود چنین منبع و ذخیره معنوی متأسفانه ما به دنبال فرهنگ غرب هستیم.
عزالدین خاطرنشان کرد: امید است ما با عمل به قرآن کریم و مبانی اسلامی الگوی خوبی برای دیگر جوامع و سرلوحه نظم و عدالت اجتماعی و مردمسالاری دینی در جهان باشیم.
انتهای پیام/