کارگاه اقتصاد مقاومتی در دانشگاه پیام نور سنندج

کد خبر: ۸۷۸۰۳۴۱
|
۳۰ آبان ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۹
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، شامگاه شنبه نشستی کارگاهی با رویکرد اقتصاد مقاومتی در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور سنندج با حضور جانشین و دبیر قرارگاه احمدی‌روشن و دانشجویان بسیجی دانشگاه پیام نور مرکز سنندج برگزار شد.

سید سیروان ابراهیمی دبیر قرارگاه احمدی روشن در این برنامه اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی قطع رابطه با دنیای بیرون نیست بلکه یک راهبردی بلندمدت برای دعوت به پویایی بیشتر و متناسب با وضعیت امروز و فردای کشورمان است.

وی به سه جنگ غربی‌ها علیه نظام جمهوری اسلامی اشاره کرد و افزود: جنگ سخت یا نظامی، جنگ نرم یا فرهنگی و جنگ اقتصادی از جمله فشارهای وارده و تهدیدی جدی از طرف دشمنان این نظام است.

دبیر قرارگاه احمدی روشن با بیان اینکه نقش دولت، ملت در اقتصاد مقاومتی مهم‌ترین راه رسیدن به این مهم است، گفت: توجه به تولید جنس ایرانی در داخل کشور، ترویج فرهنگ صرفه‌جویی به اندازه  درست و بجا مصرف‌کردن، حمایت از تولیدکننده داخلی، ترویج کالای داخلی را بستری برای پیاده‌کردن اقتصاد مقاومتی است.

ابراهیمی در ادامه گفت: مقام معظم رهبری می‌فرمایند «اقتصاد مقاومتی یعنی آن اقتصادی که با فشار دشمنان کمترین آسیبی به ملت وارد نشود» که ما در آستانه یک فتح‌المبین هستیم و اگر دشمن قصد رخنه در حکومت اسلامی با رواج جنگ اقتصادی است ما در آستانه پیروزی بزرگ هستیم.

دبیر قرارگاه احمدی‌روشن به آثار و پیامدهای جنگ‌های اخیر (جنگ نرم؛ تلفات و خسارات، بی‌بندوباری ابتذال فرهنگی بی‌توجهی به آموزه‌های دینی و شیوع بیماری اعتیاد، جنگ سرد؛ تلفات و خسارات جانی، انسانی و مالی، ویرانی‌ها، آوارگی، و جنگ اقتصادی نیز؛ تورم و گرانی، نابسامانی اقتصادی و....) اشاره کرد و گفت: راهکار اصلاح این امور، اقتصاد مقاومتی و فرهنگ‌سازی برای رسیدن به این مهم است.

وی خاطرنشان کرد: ایران 17 برابر کشور ژاپن، 10برابر اروپا و 8 برابر امریکا و 4 برابر کانادا مصرف انرژی دارد و بیشترین سرانه در مصرف آب، برق، بنزین و دارو را بین کشورهای دیگر دنیا دارد که این نشانه الگوی نامناسب مصرف است.

دبیر قرارگاه احمدی‌روشن با بیان اینکه مصرف سوخت در ایران هر 10 سال دو برابر می‌شود، تصریح کرد: این در حالیست که این مقدار در جهان، هر50 سال دو برابر می‌شود که امیدواریم با الگوپذیری از سفارشات دینی در اسلام، پرهیز از اسراف و اعتدال و میانه‌روی در مصرف و بهره‌وری از نعمات الهی به بهترین شکل ممکن این مهم تحقق پیدا کند.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: لایه اقتصاد مقاومتی، جهاد اقتصادی است و با توجه به سفارش رهبر معظم انقلاب که فرمودند "کشور ما درگیر یک جنگ تمام عیار است"، که با کارآفرینی بستر اقتصاد مقاومتی را تحکیم و در اجرای این مهم و اشاعه آن میان جامعه ایرانی تمامی مردم سهیم هستند.

وی در ادامه هدف اجرای اقتصاد مقاومتی را ایجاد استقلال اقتصادی، قطع وابستگی به خارج از کشور و پیشرفت تکنولوژی دانست و گفت: مردمی‌کردن اقتصاد با توجه به نقش صنایع دانش‌بنیان و کاهش وابستگی به درآمد نفت از الزامات اقتصاد مقاومتی است.

وی با توجه به ظرفیت بالای نیروی انسانی خوب و کارآمد، موقعیت جغرافیایی کشور ایران، زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و منابع طبیعی بسیار غنی، افزود: تحقق اقتصاد مقاومتی با همت و پشتکار ملت همیشه در صحنه ایران امکان‌پذیر است.

ابراهیمی در پایان مهم‌ترین مولفه در اجرای اقتصاد مقاومتی را مبارزه با مفاسد اقتصادی، اتکا بر اقتصاد دانایی‌محور، خرید کالای ایرانی و داخلی و حمایت از تولیدات داخلی و کارخانه‌داران ایرانی اعلام کرد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار