برگزاری جشنواره غذا با رویکرد اقتصاد مقاومتی در همدان
وی در خصوص هدف از برگزاري این جشنواره بیان کرد: اين جشنواره در راستای ترویج فرهنگ مصرف محصولات اقتصاد مقاومتی و تحقق منویات مقام معظم رهبری با رویکرد اقتصاد مقاومتی اجرا شد.
فرمانده حوزه حضرت زهرا(س) همدان افزود: ترویج مصرف غذای سالم در جامعه، فرهنگسازي تغذيه سالم به ویژه سنتی وآشنایی با تجربیات و آموختههای دیگران از ديگر اهداف برگزاري این جشنواره بود.
وي بيان داشت: ما باید با برگزاری این گونه برنامهها همانند گذشته جای غذاهای سنتی واصیل ایرانی را در بین خانوادهها باز کنیم.
زنگنه با بيان اينكه اين جشنواره در سطح پايگاهها برگزار شد، تصريح كرد: در این جشنواره بانوان بسیجی با تهیه مواد غذایی سالم، طبخ انواع غذاهای ایرانی، انواع سالاد و دسر مورد استفاده در وعدهها و میان وعدههای غذایی به رقابت پرداختند.
وي يادآور شد: در اين برنامهافراد برگزیده در زمینه پخت غذا با محصولات اقتصاد مقاومتی انتخاب شدند و جوايزي به آنها اهداء شد.
انتهای پیام/