عملکرد 4هزار میلیارد تومانی مجمع خیرین سلامت/ فعالیت 70 هزار نفر یاوران مجمع خیرین سلامت در کشور
وی افزود: بر اساس این گزارشات فرمانی از سوی مقام معظم رهبری به صورت مستقیم ابلاغ شد و راهبردها مجمع از این طریق شکل گرفت.
معاون مجمع خیرین سلامت کشور با بیان اینکه از سال 88 نیز کار مجمع در کشور به صورت جدی آغاز شده است، ابراز داشت: در کشور در 240 نقطه دفتر مجمع سلامت را مردم شکل دادهاند.
وی اعضای مجمع خیرین را 70 هزار نفر به عنوان یاوران مجمع معرفی کرد و بیان داشت: این افراد تا پایان سال 94؛ 4 هزار میلیارد تومان عملکرد داشته اند.
غنیان با بیان اینکه عملکردها در بخش سخت افزاری صورت گرفته است، گفت: در مجمع کمتر به سمت نرم افزاری حرکت کردهایم و در بخش سختافزاری مراکز درمانی متعددی ساخته شده و تاکنون دهها هزار پروژه درمانی بسیار بزرگ توسط خیرین احداث شده است.
وی بارزترین خیر در امر سلامت را خیر تبریزی معرفی کرد و اظهار داشت: این خیر با 700 میلیارد تومان در امر سلامت اعلام آمادگی کرده است.
معاون مجمع خیرین سلامت کشور افزود: این خیر 85 ساله به عنوان تاجر بینالملل در آمریکا به تنهایی زندگی میکند و حتی یک متر زمین در ایران ندارد.
وی با بیان اینکه این خیر تبریزی درصدد احداث دهکده سلامت در ایران بود، تصریح کرد: با توجه به فضای مدنظر به دلایلی این امر محقق نشد و یک بیمارستان 500 تختخوابی کودکان در حال ساخت توسط این خیر هستیم که همراه سرای این مجموعه احداث شده است.
غنیان مجمع سلامت همدان را به عنوان فعالترین و پویاترین مجامع دانست و گفت: چارچوب کاری این مجمع از ما جلوتر و بهتر است و خوشبختانه در دو بحث به خوبی ورود پیدا کرده که ما کمتر توفیق آن را داشتیم.
معاون مجمع خیرین سلامت همدان با اشاره به توزیع مراکز متعدد و تجهیزات پزشکی فراوان در کشور افزود: همدان هم در توزیع دستگاه تشخیص بی نصیب نبوده است.
غنیان ادامه داد: ما با جلساتی که با وزیر قبل داشتیم به دنبال پیاده سازی طرح یاوران سلامت با رویکرد مردمی در آموزش و پرورش بودیم که از این طرح استقبال شد ولی با ارجاع به بدنه کارشناشی طرح پیاده نشد و به نتیجه نرسیدیم.
وی ایجاد توافقنامه مجمع خیرین استان همدان با آموزش و پرورش را طرح بسیار خوبی عنوان کرد و ابراز داشت: این همان کاری بود که ما به دنبال پیاده سازی آن بودیم که خوشبختانه در همدان اجرا شد.
معاون مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به پیشرفتهای کشور ژاپن بیان داشت: کشور ما، یک کشور چهار فصل است معادنی ما در کشور داریم که هنوز باز نشده است و با همچین فضا و بستری اگر مدیریت داشته باشیم می توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم.
وی ضمن بیان ضرورت فرهنگ سازی در حوزه سلامت افزود: منابع درآمدی ما از بسیاری از کشورها بالاتر است ولی با این وجود بعد از گذشت 38 سال از انقلاب هنوز کاری را انجام می دهیم که برای مردم شایسته نیست و این سوال است که چرا باید شاخص های ما این چنین باشد ؟
غنیان با بیان اینکه زیرساختهای وزارت رشد عجیبی داشته است، ابراز داشت: با وجود رشد در بخشهای تشخیصی هنوز این سوال است که چرا با همه کارهای انجام شده ما این چنین مشکلاتی در حوزه سلامت داریم.
وی با اشاره به رسالت و وظیفه آموزش و پرورش افزود: در کشور ژاپن حقوق یک فرهنگی از همه بیشتر است و اعتقاد آنها این است که سرمایه گذاری در این بخش در آینده جلو چند برابر خسارت را می گیرند.
معاون مجمع خیرین سلامت کشور امنیت و سلامت را به عنوان دو مجهول در کشور معرفی کرد و بیان داشت: وقتی انسان در کشورهای حاشیه، افغانستان، عراق و سوریه وارد می شود به خوبی معنا و ارزش امنیت را درک می کند.
وی با اشاره به پایین بودن شاخص سلامت دهان در دندان در کشور ادامه داد: شاخص سلامت دهان و دندان در کشور وضعیت خوبی ندارد و این مسائل به خودمان بر میگردد باید با فرهنگ سازیهای لازم جامعه را متحول کنیم و یک انقلاب کامل در آن ایجاد کنیم.
غنیان اضافه کرد: در سال های قبل پیامهای بهداشتی قوی در مدرسه داده میشد که اکنون کمتر شده است و تقاضای بنده این است که به حل این مساله بپردازید.
وی با اشاره به توافقنامه مجمع خیرین استان همدان با آموزش و پرورش اضافه کرد: این توافقنامه را که با رویکرد مردمی است جدی بگیرید و بدانید که مجمع خیرین سلامت با تمام انرژی کنار مجمع استان است و از این طرح حمایت میکند.
معاون مجمع خیرین سلامت کشور با بیان اینکه واحد رفاه سازمانها گاها هزینه های بیخودی صرف می کند، یادآور شد: باید سرمایه گذاری در این بخش انجام شود که تمام پرسنل هر 6 ماه یک بار آزمایش دهند و برای همه هم یک پزشک معاینه را انجام دهد تا بسیاری از مشکلات درمانی حل شود.
وی خاطرنشان شد: ما اگر بتوانیم در این امر سرمایه گذاری کنیم در بحث آموزش و پیشگیری موفق خواهیم شد.
انتهای پیام/