۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
20:15
کد خبر : 8789935
۱۴:۱۸

۱۳۹۵/۰۹/۲۰
فرماندار طارم :

رسانه ها به معرفی و شکوفایی طارم کمک کنند

از رسانه ها و مطبوعات انتظار می‌رود در معرفی توانمندی‌ها و محصولات این شهرستان که آن را "هندوستان ایران" می نامند، اهتمام لازم را داشته باشند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، فرماندار شهرستان طارم از حضور در نمایشگاه ملی توانمندیهای روستاییان و عشایر کشور خبر داد و گفت: با توجه به اختصاص غرفه ای به عرضه محصولات شهرستان طارم در این نمایشگاه، از رسانه ها و مطبوعات انتظار می‌رود در معرفی توانمندی‌ها و محصولات این شهرستان اهتمام جدی را داشته باشند. رسانه ها به معرفی ظرفيت ها و شکوفایی طارم کمک کنند

علی باقری افزود: حمایت از توسعه رسانه ها و توانمندسازی آنها را از وظایف دولت می دانیم و لازم است در زمينه مساعدت و همراهی با مطبوعات، تدابیر لازم اتخاذ گردد.

فرماندار شهرستان طارم با تاکید بر ضرورت توجه به خبرنگاران و اصحاب رسانه و مطبوعات بویژه در شهرستان‌های استان، افزود: باتوجه به حضور فعال رسانه ها در شهرستان طارم، توجه و توانمندسازی آنان ضروری است.

وی از برگزاری نمایشگاه ملی توانمندیهای روستاییان و عشایر کشور در محل نمایشگاههای بین الملی تهران به مناسبت روز ملی روستا خبر داد و اظهار داشت: با توجه به اختصاص غرفه ای به عرضه محصولات شهرستان طارم در این نمایشگاه، از رسانه ها و مطبوعات انتظار می‌رود در معرفی توانمندی‌ها و محصولات این شهرستان که آن را "هندوستان ایران" می نامند، اهتمام لازم را داشته باشند.

گفتنی است شهرستان طارم یکی از بزرگترین مراکز تولید و عرضه زیتون در کشور به شمار می رود که طی 13 تا 18 دی‌ماه در نمایشگاه ملی توانمندیهای روستاییان و عشایر کشور حضور خواهد داشت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید