به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛ با حضور خدامعلی نورانی رییس اداره و به همت معاون پیشگیری، باشگاه مدرسین با مشارکت بالغ بر 25 نفر از فارغ التحصیلان رشته های روان شناسی، مددکاری در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری فعالیت خود را آغاز کرد.
نورانی بر ضرورت حساس سازی مسئولین و کارشناسان بر مقوله آسیب های اجتماعی نوپدید تاکید و راه مقابله و کاهش آن را حضور مستمر، داوطلبانه و مسئولانه آحاد جامعه بویژه قشر تحصیلکرده و همچنین استفاده از توان موسسات وسازمانهای مردم نهاد دانست.
وی بر اهمیت تجزیه و تحلیل وضعیت فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و… با نگاه منطقه ای بومی، شهرستانی اشاره و موفقیت اجرای هر گونه طرح و برنامه پیشگیرانه را منوط به بومی سازی آن طرح و در نظر گرفتن معیارها و شاخص های فرهنگی و اجتماعی حاکم بر آن منطقه دانست.
رئیس بهزیستی شهریار گفت: با توجه به مقیم بودن اعضا باشگاه در شهرستان و تاکید بر حس مسئولیت پذیری و مشارکت از کارشناسان خواست تا با نگاهی تحلیل گر به مسائل و پدیده های محل سکونت خود پرداخته و در کنار ادارات دولتی برای رفع مشکلات منطقه تلاش کنند.
وی افزود: فعالیت باشگاه روان شناسان در راستای برنامه هاو سیاست های راهبردی اداره بهزیستی و در امر مقابله وکاهش آسیب های اجتماعی با هدف ارتقاء سطح علمی کارشناسان مقیم شهرستان از سال 91 آغاز و بالغ بر 110 کارشناس فارغ التحصیل علوم رفتاری و اجتماعی از برنامه های علمی این باشگاه بهره مند شدند؛ بنابراین در ادامه اجرای برنامه کنترل وکاهش آسیب و به عنوان نتیجه حاصل از باشگاه روان شناسان، باشگاه مدرسین راه اندازی شد و با ورود در محلات، تحلیلی از وضعیت فرهنگی، اجتماعی آسیب بومی ومنطقه ای شهرستان بدست آمد؛ در فاز بعدی برای تدوین برنامه های اجرائی با رویکرد پیشگیرانه با توجه به اطلاعات بدست آمده اتاق فکر شهرستان را راه اندازی خواهیم کرد.
گفتنیست: نورانی از همه فارغ التحصیلان رشته های مختلف علوم اجتماعی و رفتاری مقیم شهرستان شهریار برای مشارکت و حضور در برنامه های این باشگاه دعوت کرد.