مقابله با بحران کم آبی کشور، با اجرایی شدن طرح بتن تخلخلی
به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، پدرام محمد قاسمی گفت: این طرح در سطح شهرهایی که هنگام بارندگی دچار آب گرفتگی و سیل می شوند کاربرد فروانی دارد و استفاده از این دستاورد دانشگاهی باعث می شود تا کمتر شاهد سیل و آب گرفتگی معابر باشیم.
وی با اشاره به این که این بتن تخلخلی باعث می شود تا آب هدر نرفته و ذخیره شود، گفت: در شهرهای کم بارش و حتی شهرهای شمالی کشور که بارندگی زیاد است، استفاده از این بتن سبب می شود تا کم آبی جبران شده و مانع هدررفت آب شود؛ زیرا آب جمع آوری حاصل بارش در یک منبع هدایت شده و دوباره قابل استفاده است.
محمدقاسمی بیان کرد: این طرح برای نخستین بار در مسابقات انجمن بتن آمریکا در سال 94 مقام دوم را کسب کرد؛ برای پیشرفت در چنین طرح هایی نیازمند سرمایه گذاری و حمایت هستیم. البته طرح بتن تخلخلی از سوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مورد حمایت قرار گرفته، اما نیاز است تا شهرداری ها و ارگان های دیگر این طرح را به مرحله اجرا در آورند.
این دانشجو در ادامه تصریح کرد: با اجرایی شدن طرح بتن تخلخلی تا حدودی مشکلات و معضلات مربوط به کم آبی کشور حل خواهد شد، زیرا آب به دست آمده حاصل از بارندگی، برای آبیاری زمین های کشاورزی و فضای سبز شهرها قابل استفاده خواهد بود.
9001/پ30/ب