به گزارش خبرگزاری بسیج از شهرستان دشتی، حجتالاسلام عبدالحسین مصلح دوشنبه شب در نشست فرماندهان، سرمربیان و مربیان شجره طیبه صالحین بسیجیان کارمند در خورموج اظهار داشت: هنوز از یادها نرفته است که مقام معظم رهبری در دیدار مردم خراسان شمالی فرمودند در هر برداشتی چه مادی و چه معنوی از مفهوم توقفناپذیر پیشرفت، سبک زندگی، رفتار اجتماعی و شیوه زیستن اهمیت فراوانی دارد.
وی اضافه کرد: یکی از مسائلی که امروزه در جامعه با آن درگیر هستیم سبک زندگی اسلامی است که از ارزشهای اسلامی فاصله گرفته است.
امامجمعه خورموج بیان کرد: نوع نشست و بر خواستهها، اداره زندگی کردنها، مراسمها، جشنها، عروسیها، ازدواجها و به بازار آمدنها همه اینها تحت تأثیر فرهنگهای وارداتی قرار گرفتهاند.
مصلح تصریح کرد: یکی از آسیبها سست شدن بنیاد خانواده است و این دغدغههایی است که همه عزیزان دارند و امروز سطح آمار طلاق در سطح کشور و در بعضی از جاها بیش از آمار ازدواج یک سال است و در برخی مناطق در برابر دو تا سه طلاق یک ازدواج صورت میگیرد و این نگرانکننده است.
وی افزود: تجملگراییها، مهریههای سنگین و توقعات زیاد در بدو اخیر زندگی دامن برخی از خانوادههای مذهبی نیز گرفته است و حلقههای شجره طیبه صالحین میتوانند در زمینه ازدواج آسان فرهنگ سازی کنند.
مصلح خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در بحث سبک زندگی به مصادیق و سؤالات دقیق و جزئی و عینی و ریز شده روی آورده اند و خردهگیری برخی افراد که ورود به مصادیق جزئی توسط رهبر عالی انقلاب و نظام اشکال میکنند نشان میدهد که این افراد با روشهای مدیریتی استراتژیک نظام و نیز متدهای اصلاح سبک زندگی آشنا نیستند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان دشتی تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی با درک دقیق و درست اندیشی که از واقعیات جامعه ایران اسلامی است مسیر استقراء جهت استنتاجات خود انتخاب نمودهاند و این مسیری است که غرب را منفعل خواهد کرد.
وی ادامه داد: سست شدن بنیانهای خانواده یکی از مظاهر خطر بحران نرخ رشد جمعیت است که با همه تبلیغی که دارد انجام میشود آینده خیلی خوبی در زمینهٔ رشد جمعیت پیشبینی نمیشود.
مصلح یادآور شد: یکی از پایههای قدرت کشور جمیعت جوان است ولی کشور در حال پیری است.
وی ادامه داد: متأسفانه شعار فرزند کمتر و زندگی بهتر در جوانان شیعه تأثیر گذاشته و این مسئله از دغدغههای رهبری است.
امام جمعه خورموج بابیان اینکه روحیه تجملگرایی و مصرفگرایی آفتی برای جامعه است افزود: آنگونه که باید نسبت به تولیدات داخلی اهتمام داشته بورزیم و خانوادهها برای امر مقدس تهیه جهیزیه ازدواج فرزندان حداقل از یخچال و فریز ایرانی استفاده کننددیده نمی شود.
مصلح یادآور شد: فرهنگ مصرفگرایی از دوران خانواده شکل میگیرد و هیچ کشوری بهاندازه ایران آب، برق مصرف نمیکند.
وی ادامه داد: امروزه مصرف اهداف دیگری دارد که فراتر از حد نیاز است و جنبه آسیب گونه به خود میگیرد حتی از دید انسانهای جامعه کنونی مصرفگرایی با خوشبختی معادل شناخته میشود زیرا تمایل شدید به داشتن کالاها و خدمات زیاد است که فرد ممکن است توانایی داشتن آن را نداشته باشد.
مصلح تصریح کرد: مصرفگرایی به شکل افراطی یک آسیب اجتماعی محسوب که مستلزم شناخت علمی و سپس درمان اساسی همراه با برنامهریزی است.
وی افزود: در سطح شهر مذهبی، ولایی و عالمپرور خورموج متأسفانه شاهد ولنگاری فرهنگی هستیم و این نشان از بیتفاوتی خانواده، مراکز آموزشی و دانشگاهی است.
انتهای پیام