وی با بیان اینکه راهاندازی این مرکز با همکاری نهادهای مرتبط نظیر آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری همراه بوده است، گفت: در این مرکز دانشآموزان از سنین 6 تا 17 سالگی میتوانند از خدمات و امکانات کانون پرورش فکری بهرهمند شوند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس افزود: دانشآموزان با نیازهای خاص باید فرصت پیدا کنند تا استعدادهای خلاق هنری و فکری خود را رشد دهند و آن را نه تنها برای منافع خود، بلکه برای غنیسازی جامعه به کار گیرند.
افتخاری با تشریح ماموریتهای کانون پرورش فکری برای غنیسازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان با فعالیتهای مفرح و پرمحتوا خاطرنشان کرد: بیشک وجود مرکزی که بتواند خدمات کانون را به کودکان با نیازهای خاص ارائه دهد نقش مهمی در ارتقا اعتماد به نفس و شکوفایی خلاقیتهای این افراد دارد.
وی با بیان اینکه استانداردسازی خدمات فرهنگی برای معلولان باید مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: مناسبسازی و تامین تجهیزات نظیر کتابهای بریل و نوارهای صوتی از جمله مواردی است که در این مرکز مورد توجه قرار گرفته است.
رستم اکبریزاده، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان فارس در این مراسم از اهتمام بیشتر برای توجه به مسائل معلولان خبر داد و از عدم اجرای قانون جامع معلولان گلایه کرد.
وی گفت: از سال 83 قانون جامع حقوق معلولان به تصویب رسیده اما اجرای آن
چنانکه باید انجام نشده است و همین امر سبب شده که بسیاری از موارد حقوق
معلولان ضایع شود.