رئیس اداره منابع طبیعی لارستان در حاشیه این مراسم در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: این جنگل در زمینی با مساحت 70 هکتار با کاشت 6 هزار نهال از انواع گونههای آکاسیا، کُنار، کهور، درمان عقرب، اوکالیپتوس و غیره با مشارکت اداره منابع طبیعی لارستان شورای اسلامی روستای کورده و مردم طبیعت دوست این روستا احداث شده است.
منصور رضایی افزود: در این روز پروژه بزرگ بوستان روستایی 50 هکتاری در این روستا توسط مسئولان مورد بازدید قرار گرفت، علاوه بر آنکار فنسکشی و حفر یک حلقه چاه با هزینهای بالغ بر 600 میلیون تومان توسط شورای اسلامی و خیرین روستای کورده لارستان انجام شده و زمین مورد نیاز این طرح از طرف اداره منابع طبیعی لارستان اختصاص یافته است.
وی با اشاره به اینکه در این سفر مسئولان کشوری و استانی عملیات اتمام پروژه مشارکتی بند سنگ و سیمانی روستای «بیدشهر» با اعتباری بالغ بر 900 میلیون تومان آغاز شد، خاطر نشان کرد: این طرح مهم با مشارکت دولت و خیرین با هدف کنترل سیلاب و همچنین تأمین بخشی از آب شرب این روستا احداث میشود.
رئیس اداره منابع طبیعی لارستان افزود: تاکنون تعهد خیرین در احداث این بند خاکی به اتمام رسیده و از امروز عملیات اجرایی سهم دولت در اتمام پروژه آغاز شد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری لارستان خطاب به خیرین احداثکننده آب انبارها که منبع تأمینکننده آب شرب در منطقه گرم و خشک این شهرستان است، تصریح کرد: احداث هر آب انبار به طور متوسط 100 میلیون تومان هزینه در بر دارد در حالی که میتوان با ایجاد یک بند خاکی یا سیمانی در یک روستا یا در حاشیه شهرها با هزینهای معادل 800 یا 900 میلیون تومان معادل 10 برابر یک آب انبار آب ذخیره و استفاده کرد.
رضایی با اشاره به مزیتهای پرشمار بندهای ذخیره آب، گفت: با ایجاد این بندها میتوان به اشتغال جوانان منطقه، جذب توریست و رونق گردشگری، تأمین آبهای زیرزمینی و غیره دست یافت.