مصیب امیری در حاشیه برگزاری سومین جشنواره خوراکهای سنتی فارس اظهار
داشت : یکی از انواع صنعت گردشگری، گردشگری خوراک است. در همین راستا 250
خوراک سنتی بومی فارس که در هریک از شهرستانهای استان وجود دارد، شناسایی
شده است و با عنوان جشنواره خوراکهای سنتی فارس برای سومین دوره در حال
برگزاری است.
وی افزود: هدف از برپایی چنین جشنوارههایی معرفی طعمهای مختلف و آداب و رسوم هر یک از شهرستانهای فارس و همچنین صنعتی کردن خوراکهای سالم و سنتی در هتلها و رستورانها برای توسعه گردشگری در استان است.
مدیرکل میراث فرهنگی فارس گفت: با توجه به استقبال گردشگران در برگزاری جشنواره خوراکهای سنتی فارس در 2 دوره گذشته، امسال نیز با همکاری معاونت فرهنگی شهرداری شیراز و خانه فرهنگ جاودان سومین جشنواره خوراکهای سنتی فارس در قالب 51 غرفه با حضور شهرستانهای مختلف استان به صورت گستردهتر در باغ ملی واقع در چهارراه حافظیه شیراز برگزار شده که تاکنون مورد استقبال بیش از 7 هزار گردشگر قرار گرفته است.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار