حجاب، گوهری گران بها
این مسئله مهم از یک سو فراتر از فروع معمولی دین است و از سوی دیگر مسائل اجتماعی-اخلاقی پیوند تنگاتنگی با مسئله حجاب پیدا کرده است و رعایت این موضوع برای پیشگیری از فساد ،بی بند وباری ،بروز آسیب های اجتماعی و انحرافات بسیار مؤثر است.
حجاب تنها به حجاب پوششی ختم نمی شود بلکه شامل حجاب گفتاری و رفتاری هم می شود لکن حجابی که در زمان حال و بیشتر از هر کشور دیگر در ایران اسلامی مورد هجمه حملات و تخریب غرب و صهیونیست قرار گرفته است حجاب پوششی است.
اهمیت پوشش به ابتدای آفرینش انسان برمی گردد و می توان شان و منزلت انسان را از نگرش دینی در پوشش خلاصه کرد چرا که اگر به عقیده نظریه پردازان غربی نداشتن پوشش نشانه کرامت و تمدن است بدون شک میتوان گفت حیوانات متمدن ترین موجودات آفرینش هستند و این عقیده واهی چیزی جز زایش از یک تفکر انحرافی نمی تواند باشد.
پوشش در همه ادیان مورد توجه قرار گرفته است و میتوان آنرا هدیه الهی دانست زیرا خداوند پوشش را مانند بقیه نعمات الهی بر بندگان خود نازل کرده است(اعراف-26).
اکنون شاهد بد حجابی ،بی حجابی و بی حیائی های افرادی هستیم که آگاهانه و یا بدون آگاهی بازیگر سناریوهای غربی شده اند که با بازیچه قرار دادن زن شعار آزادی در پوشش سر می دهند و از حقوق بشر دم می زنند که تحت لوای نام زیبا و جذاب دموکراسی است ولی در واقع استفاده ابزاری این اصطلاحات، جنگی برای بدست اوردن قدرت و نفوذ استکبار خود در دنیاست والبته لازم به یادآوری است این غرب است که از زن استفاده ابزاری جهت شهوت رانی، خشونت طلبی،درآمد زایی و فروش ارزش و منزلت زن را دارد نه اسلام ناب که با پوشش دادن به زن و رعایت حق مساوات زن و مرد به زن کرامت داده است و این گوهر آفرینش را در در متن اجتماع به تلاش و کوشش فراخوانده است اما با رعایت حجب،حیا،متانت و سلامت در کردار و گفتار خود.
وعده ای از ما غافل اند از اینکه با بد حجابی و بی حیائی بنیان خانواده خود را سست تر می کنیم و عروسک گردان بازی<<عادی سازی گناه>>توسط غرب شده ایم که باعث زوال اعتقادات و پایبندی به اصول و ارزش های اسلامی-ایرانی می شود وآن بنیان مرصوص مد نظر اسلام که با بهره گیری از حجب و حیا هیچ تند بادی از شهوت رانی،آزمندی،فزون خواهی و خشونت طلبی نمی تواند آن را آشفته سازد با بی عفتی و بی حجابی در زندگی خود دچار انحطاط خواهیم کرد.
اکنون وظیفه هر کدام از ما رعایت حجب وحیا برای صیانت از ناموس خود است و صد البته وظیفه نهاد های که موظف به پر رنگ کردن و نهادینه کردن این مقوله مهم هستند سنگین تر است.
صدا و سیما بعنوان یک نهاد مهم برای تاثیرگذاری بر روی جریان حاکم بر جامعه موظف به فرهنگ سازی در این موضوع است نه اینکه خود بازیگرانی را معروف کند و برای نوجوانان الگو قرار دهد که بعد از ارضاء مادی در سینمای ایران،به خارج از کشور رفته وکشف حجاب کنند و یا فرهنگ ارشاد اسلامی به جای پرداختن به مسائل حاشیه ای نیم نگاهی به کتاب های مجوز داده شده داشته باشد که مبادا موازین اخلاقی را زیر پا بگذارند و یا مسولان فرهنگی چه در حوزه های دانشگاهی و چه در ادارات ذره ای غیرت داشته باشند و نسبت به این موضوعات عکس العمل عاقلانه نشان بدهند نه اینکه بعد از پر کردن جیب های گشاده خودشان از پول بیت المال به کشور های غربی پناهنده شوند.