تغییر نام فرودگاه گچساران به نام خلبان شهید ابراهیم امید بخش
رئیس مرکز مطالعات راهبردی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی گفت: خلبان امیدبخش اولین خلبان هواپیمای شکاری و اولین استاد خلبان استان کهگیلویه و بویراحمد بود.
امیرسرتیپ دوم خلبان نیک بخش حبیبی یکی از راه های ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و نگه داشتن نام شهدا را نامگذاری مکان ها به نام شهدا عنوان کرد.
وی ادامه داد: نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی 218 شهید و 50 مفقودالاثر در دوران هشت سال دفاع مقدس تقدیم نظام جمهوری اسلامی ایران کرده است.
در این آیین خلبانان موسوی،توانگریان،مسبوق،انصاری،رمضانی و مشیری با بیان خاطراتی از دلاوری ها،جانفشانی ها و ایثارگری های خلبانان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در دوران دفاع مقدس یاد و خاطره شهید جاویدالاثر "ابراهیم امیدبخش" را زنده نگه داشتند.
ابراهیم امیدبخش یازدهم مردادماه سال1332در روستای آبشیرین شهرستان گچساران از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد چشم به جهان گشود.
وی دوره تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در گچساران گذراند و در سال 1351 در آزمون دانشکده افسری خلبانی در تهران پذیرفته شد.
ابراهیم امیدبخش پس از گذراندن دوره مقدماتی پرواز در سال 1352 به آمریکا اعزام شد و در سال1354 با دست پر و گرفتن ساعت طلای خلبانان در آمریکا (این ساعت به خلبان برتر در هر دوره اهداء می شد) به میهن بازگشت و به پادگان بوشهر اعزام شد.
در اواخر سال 1358 برای تدریس به تهران اعزام شد و در دوران دفاع مقدس بار دیگر برای انجام وظیفه به پادگان بوشهر منتقل شد و در عملیات آزادسازی سوسنگرد شرکت کرد.
سرلشکر خلبان شهید جاویدالاثر ابراهیم امیدبخش در عملیات شکست حصر سوسنگرد در روز 27 آبان سال 1359 به شهادت رسید.