اصغر گروسی از برگزاری نشست منطقهای نمایش کودک و نوجوان در این شهر خبر داد و اظهار داشت: این نشست با حضور هنرمندانی از استانهای جنوبی و همجوار فارس در اسفندماه برگزار میشود و هدف نهایی آن تولید نمایشنامه و تربیت نمایشنامهنویس است.
وی با بیان اینکه در حوزه تولید نمایشنامه چه در سطح بزرگسالان و چه در سطح کودکان با معضل مواجه هستیم، گفت: نمایشنامهنویسی در ایران پویا و فعال نیست که این امر مشکلاتی را برای هنر تئاتر در کل کشور به وجود آورده است.
گروسی با بیان اینکه در اروپا از یک قرن گذشته به خلاقیت در نمایشنامه و نمایشنامهنویسی توجه شده است، افزود: رکود این هنر در ایران سبب شده که غالب نمایشهای اجرایی برگرفته از متون غربی باشد و هنرمندان با کمبود نمایشنامههای خوب و متناسب با هویت ملی مواجه باشند.
مدیر واحد نمایش حوزه هنری استان فارس با اشاره به همت حوزه هنری برای آموزش خلاق این هنر خاطرنشان کرد: در این نشستها تلاش میشود با کمک مدرسان حرفهای خلاقیت در نمایشنامهنویسی به ویژه در حوزه کودکان آموزش داده شود تا پس از مدتی پروسه تولید نمایشنامه به چرخش درآید.
وی با تاکید بر اینکه کلاسهای دورهای و کوتاه مدت نمیتواند به این نیاز پاسخ دهد تصریح کرد: استمرار آموزش و مطالعه هم از سوی شرکتکنندگان و هم مدرسان لازمه رشد نمایشنامهنویسی به ویژه در حوزه کودکان است.
گروسی با بیان اینکه اگر کودک از کودکی با هنر نمایش آشنا شود در بزرگسالی هم اتفاقات خوبی در تئاتر رخ میدهد، بیان کرد: آشنایی با هنر نمایش باید برای کودکان و نوجوانان ملموس شود و تنها به نمایشهایی نظیر شنگول و منگول محدود نشود.
مدیر واحد
نمایش حوزه هنری استان فارس اظهار داشت: آموزش و پرورش در این زمینه نقش
مهمی دارد، این نهاد میتواند نمایش را وارد کتابهای درسی دانشآموزان کند
تا آشنایی با هنر تئاتر از کودکی رخ دهد.