وی بیان کرد: در برنامهریزی برای رویدادهای پایتختی جوانان جهان اسلام، هم به فرم و هم به محتوا توجه شده و میشود و با تلفیق هر دو شکل کار، رسیدن به هدف دنبال شده و میشود.
اسکندروف با بیان اینکه در سالهای اول و دوم و در دوران انتخاب استانبول به عنوان پایتخت جوانان جهان اسلام، رویدادهای خوبی برنامهریزی و اجرا شد، گفت: برپایی نشست رهبران جوان جهان اسلام با حضور جوانانی که همگی در جوامع شهری نقش مدیریتی و رهبری ایفا میکردند، برگزاری مسابقه و جشنواره عکاسی در سطحی بالا، ایجاد کمپ تابستانه جوانان جهان اسلام و سایر برنامههای فرهنگی از رویدادهای مهم اجرا شده است.
رئیس مجمع جوانان سازمان کنفرانس اسلامی اجرای برنامه پایتخت جوانان جهان اسلام را موفق ارزیابی و افزود: استقبال کشورهای اسلامی برای کسب عنوان پایتختی جوانان جهان اسلام یکی از نشان های این موفقیت بود.
وی با اشاره به اینکه در دوره گذشته شاهد استقبال بسیار خوب جوانان جهان اسلام از رویدادهای مختلف در استانبول بودیم، گفت: صدها هزار نفر از جوانان جهان اسلام در رویدادهای مختلف شرکت کردند و گزارشها نشان میدهد که بالغ بر 8 میلیون نفر در برنامهها مشارکت یا از این برنامهها استقبال کردند.
اسکندروف شیراز را شهر فرهنگ، اندیشه، علم و شعر و همچنین شهر تفکر خلاق دانست و گفت: پیام پایتختی شیراز به همه مسلمانان به ویژه جوانان کشورهای اسلامی از جنس خلاقیت و اندیشه است.