وی افزود: ایران مهد فرهنگ و تمدن است و بالطبع آثار باستانی بسیاری در آن وجود دارد که حفظ آنها مستلزم مرمت و بازسازی آن به سبک معماری ایرانی- اسلامی است.
رئیس شورای شهر شیراز تصریح کرد: اولویت مدیریت شهری شیراز نیز به عنوان یکی از شهرهای بزرگ با آثار تاریخی فراوان که عقبه بسیاری از آنها به قرن سوم هجری قمری میرسد، همواره بر حفظ منظر و سیمای شهری براساس سبک معماری ایرانی-اسلامی بوده است.
حقدل با بیان اینکه توسعه فضاهای گردشگری رابطه تنگاتنگی با بازسازی و مرمت بناهای تاریخی دارد گفت: بازسازی بناهای تاریخی، اصل معماری است و آنچه که در این روند حائز اهمیت بسیار است، موضوع توسعه فضاهای گردشگری است که مدیریت شهری شیراز با ارائه برخی تسهیلات از قبیل عدم دریافت عوارض به مالکان بناهای قدیمی در محدوده بافت فرسوده، آنها را در بازسازی و ایمن سازی بافت فرسوده ترغیب میکند، تا در این راستا بتوان یک اثر ماندگار از گذشتگان برای آیندگان به ارث گذاشت.
وی اظهار داشت: حدود 700 امامزاده در شهر شیراز مدفون هستند که با حمایتهای مالی شهرداری و شورای شهر توانستهایم تاکنون نسبت به تخریب آنها اقدام کنیم.
رئیس شورای شهر شیراز با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط مدیریت شهری شیراز پیرامون موضوعات ایمنسازی بناهای فرسوده گفت: بخشی از موضوع ایمنسازی مربوط به سیاستهای ملی و بخش دیگر آن ناشی از سیاستهای بومی و محلی در هر شهری است.
حقدل بیان کرد: در بحث محلی، شهرداری و شورای شهر شیراز تسهیلات ویژهای را همچون معافیت در پرداخت عوارض و تجمیع ریزدانهها با هدف ایمنسازی بناهای فرسوده برای مالکان توسط دفاتری با نام تسهیلگری، قائل شده است، که اجرای موفق این طرح در شیراز، سبب شده که کارشناسان سایر شهرها نیز جهت آموزش و بازدید از این طرحها به شیراز سفر کنند.
براساس این گزارش،زمان رایگیری انتخابات چهارمین جشنواره چهره سال صنعت ساختمان از30 بهمن تا 10 اسفندماه امسال است و هدایای چهرههای برتر نیز در مراسمی 17 اسفندماه در سالن اجلاس پارس اهداء میشود.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری تسنیم در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.