وی با بیان اینکه با بهرهبرداری از این پروژه 135 کیلومتر و 2 ساعت زمان رسیدن به اصفهان کاهش مییابد، گفت: با بهرهبرداری این پروژه 136 لیتر در سوخت صرفهجویی میشود و هزینه تصادفات نیز 18 میلیارد تومان کاهش مییابد.
تکاور با بیان اینکه وضعیت مالی این پروژه بهتر از وضعیت فیزیکی آن است، افزود: این پروژه در حال حاضر 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و 1200 دستگاه و ماشینآلات راهسازی مشغول اجرای این پروژه هستند.
افزایش 1900 هکتاری گیاهان دارویی در فارس
محمد مهدی قاسمی، رئیس جهاد کشاورزی استان فارس نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از وضعیت کشاورزی استان پرداخت و گفت: کشت دانههای روغنی، بهرهوری در کشت گندم، افزایش مکانیزاسیون در کشاورزی و استفاده از آبیاری تحت فشار از جمله اقداماتی است که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی انجام شده است.
وی افزود: در آبیاری تحت فشار 80 میلیارد تومان کارسازی شده و منتظر اعلام اعتبارات جدید برای ادامه این پروژه هستیم و با مشارکت مردم 77 هزار هکتار آبیاری تحت فشار انجام شده است.
رئیس جهاد کشاورزی استان فارس کشت گیاهان دارویی را از دیگر موارد تحقق اقتصاد مقاومتی ذکر و خاطرنشان کرد: امسال 1900 هکتار افزایش سطح زیرکشت در استان انجام شده و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز اقدامات موثری برای افزایش گیاهان داوریی صورت گرفته است.
قاسمی صنایع فرآوری در بخش گیاهان دارویی را ضرورت دانست
و تصریح کرد: در این زمینه نیاز به تسهیلات و حمایتهای مالی است که
درصورت فراهم شدن اعتبارات و ایجاد صنایع فرآوری میتوان کشت گیاهان دارویی
را در استان فارس افزایش داد.