هاشمی با اعلام اینکه امروزه با انجام اقدامات غربالگری شنوایی میتوانیم تعداد ناشنوایان را کشور کاهش دهیم تصریح کرد: با شرایط و امکانات موجود در همان سالهای ابتدایی زندگی با کاشت حلزون شنوایی میتوان معضل ناشنوایی را در کودکان درمان کرد.
رئیس مرکز کاشت حلزون شنوایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه کاشت حلزون شنوایی برای بچههایی که ناشنوای مطلق باشند انجام میشود و با کمک عمل کاشت حلزون کودکان میتوانند شنوایی خود را به دست آورند گفت: این روش جراحی بسیار پیشرفته است و برای کسانی که ناشنوای مطلق هستند و سمعکهای قوی به آنها کمک نمیکند انجام میشود.
به عقیده معاون پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با کاشت حلزون شنوایی زندگی طبیعی به افرادی که عمل کاشت را انجام دادهاند باز میگردد و میتوانند به راحتی با دیگران ارتباط برقرار کنند.
وی با بیان اینکه امروزه از هر 1000 کودک متولد شده یک نفر به بیماری ناشنوایی مبتلا است افزود: ازدواجهای فامیلی و بیماریهای ژنتیکی عمده دلایل این بیماری است.
هاشمی مرکز کاشت حلزون شنوایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز را قطب درمانی کاشت شنوایی معرفی کرد و خاطرنشان کرد: گروهی که مادرزادی ناشنوا به دنیا میآیند بهترین سن مراجعه بین یک تا سه سالگی است، اما در صورتی که کارهای توانبخشی انجام داده باشند و از سمعک استفاده کرده باشند میتوانند تا سن چهار سالگی هم برای عمل مراجعه کنند. هر چه سن بالاتر برود، عمل کاشت حلزون شنوایی سختتر و درصد موفقیت آن کمتر میشود.
وی با اشاره به اینکه کوچکترین بیماری که کاشت حلزون شنوایی را انجام داده است، در سن یک سالگی و بزرگترین آنها در سن 65 سالگی انجام است افزود: هم اینک در استان فارس بیش از 100 بیمار در انتظار کاشت حلزون شنوایی قرار دارند که امیدواریم با مساعدت نیکاندیشان بتوانیم آنان را از نعمت شنوایی برخوردار کنیم.
به گفته هاشمی بیشترین مراجعهکننده برای کاشت حلزون شنوایی از استان فارس منطقه داراب و در جنوب کشور از استانهای بوشهر، هرمزگان و شهر میناب است.
به گزارش تسنیم در جشن شنوایی امروز کودکانی که در گذشته از بیماری ناشنوایی رنج میبردند با لهجه شیرازی به اجرای سرود پرداختند.