سلمانزاده با اشاره به حواشی برنامه افتتاحیه شیراز پایتختت جوانان جهان اسلام بیان کرد: آن چیزی که باید انجام میشد با توجه به وعدههای داده شده عملیاتی نشد که این با هویت شیراز سومین حرم اهل بیت(ع) مطابقت نداشت و سبب اعتراض شد.
مسئول نهاد نماینده ولی فقیه در استان فارس بیان کرد: اگر آیتالله ایمانی به عنوان نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز در مراسم افتتاحیه حضور نمییافت برای بسیاری در مورد عدم حضورشان سوال پیش میآمد اما با وضعیت موجود در مراسم افتتاحیه اگر مینشستند چه دیدگاهی نسبت به این مسئله میشد.
سلمانزاده گفت: امروز ظرفیتهای زیادی در حوزه جوانان است و باید از اقشار مختلف به ویژه بسیج هنرمندان و بسسیج دانشجویی برای برگزاری برنامههای شیراز پایتخت جوانان اسلام استفاده کرد.
در این نشست مدیرکل ورزش و جوانان فارس نیز اظهار داشت: برنامههای شیراز پایتخت جوانان جهان اسلام در بخش گردشگری، موضوعات مذهبی شامل در پرتو ملاصدرا و نشست قرآنی، برنامههای ورزشی و هنری از قبیل فیلم و عکس برگزار میشود.
حیدرعلی کامیاب افزود: جشنواره عکس شیراز به شهرداری شیراز واگذارشده و تا پایان اردیبهشت باید اجرایی شود، همایش در پرتو ملاصدرا نیز پیشنهاد سازمان کنفرانس اسلامی بود که دانشگاه شیراز، دانشگاه آزاد، حوزه علمیه و مدرسه خان در هفته اول خردادماه قبل از ماه مبارک رمضان این برنامه را اجرایی میکنند.
وی بیان کرد: تورنمنت تفریحیورزشی را ادارهکل جوانان فارس تا پایان شهریور برگزار میکند و جشنواره هنرهای زیبا توسط ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری دانشگاه هنر در دستور کار قرار دارد همچنین جشنواره لباسهای سنتی شیراز و جشنواره فیلم کوتاه توسط ادارهکل فرهنگ و ارشاد و نشست قرآنی جوانان کشورهای اسلامی توسط تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی برگزار میشود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نیز در این نشست اظهار داشت: ظرفیت نهادهای ما بیشتر از آن مواردی است که مشخصشده و بهعنوانمثال یکی از مشترکات جهان اسلام بحث مساجد است ما حدود 5 هزار مسجد در استان فارس داریم و این بزرگترین نقطه مشترک ما با جهان اسلام است.
حجتالاسلام محمد رضایی تصریح کرد: در سه بخش آموزشی، پژوهشی و فرهنگی حوزه دین میتوانیم کار کنیم میتوانیم یک سری کارگاههای آموزشی شبهه شناسی را که مشترک جوانان جهان اسلام باشد برگزار کنیم چنانکه علمای اهل تسنن هم به این نتیجه رسیدهاند که باید از مشترکات دین اسلام و مذاهب بهرهبرداری شود.
وی بیان کرد: ارائه معارف دینی و مذهبی و آموزش غیرحضوری مبانی دینی و اصول اخلاقی، برگزاری رقابتهای مقالهنویسی، سیر مطالعاتی و راهاندازی گروههای مطالعه کتب دینی از نویسندههای اهل تسنن و تشیع، بحث نقد کتاب و برنامههایی در بحث پژوهش و آموزش در حوزه انقلاب اسلامی قابلتأمل است.
به گزارش تسنیم، در این نشست مدیران دستگاههای اجرایی و نهادهای علمی و فرهنگی استان فارس در نشست بحث و تبادلنظر پیرامون برنامه یکساله شیراز، پیشنهادهای خود در مورد برنامههای یکساله انتخاب شیراز بهعنوان پایتخت جوانان جهان اسلام را مطرح کردند.