قدرتالله یادگاریفرد عصر امروز در جمع خبرنگاران با تأکید بر اینکه از مسؤولان این شهرستان توقع میرود نقش آموزشهای فنی و حرفهای در ایجاد توانمندسازی کارمندان، ایجاد اشتغال برای جوانان جویای کار، افزایش بهرهوری کارگران شاغل در بخش صنعت و... توجه داشته باشند، اظهار داشت: مسؤولان میتوانند برای ایجاد کلاسها به ما مشورت دهند.
وی افزود: باید بتوانیم با کمک مسؤولان مهارت فنی و حرفهای را ترویج دهیم تا هرکس و در هر رشتهای دارای مهارت در کار خود باشد، زیرا این یک ضرورت است که احساس میشود.
رئیس مرکز فنی و حرفهای لارستان بیان کرد: از ابتدای امسال در آموزشگاههای زیرپوشش این مرکز یکهزار و 486 نفر آموزش دیدهاند که یکهزار و 117 نفر زن و 369 نفر مرد بودهاند.
یادگاریفرد در تشریح نیمهتمام ماندن احداث ساختمان فنی و حرفهای خواهران لارستان، تصریح کرد: یکی از برنامههای اصلی ایجاد مرکزی مستقل برای خواهران است و در سفر هیات دولت گذشته این مورد تصویب و زمین آن نیز فراهم شد.
وی ادامه داد: ازآنجاکه در دولت یازدهم اولویت با پروژههای نیمهتمام است تاکنون موفق به جذب اعتبار برای ایجاد این مرکز نشدهایم.
رئیس مرکز فنی و حرفهای لارستان از مسؤولان این شهرستان خواست که اگر به اهمیت آموزش فنی و حرفهای و توانمندسازی جوانان اعتقاد دارند، برای تأمین بودجه و انجام این مهم یاری کنند تا بتوان فضایی درخور بانوان لارستانی و آموزش آنان فراهم کرد.
این مسؤول با اشاره به اینکه طبق ارزیابی بازرسان مرکز فنی و حرفهای لارستان در سال 94 این مرکز موفق به کسب مقام نخست استانی شده است، یادآور شد: طی 9 ماه نخست سال جاری نیز مرکز لارستان پس از مرکز شماره یک شیراز در مقام دوم این استان قرار گرفته است.
یادگاریفرد ادامه داد: امسال مرکز فنی و حرفهای لارستان در حوزه سطح ملی مهارت مقام دوم استانی را کسب و در بخش المپیاد نیز مقام نخست استان پهناور فارس را از آن خود کرد.
وی افزود: در سال جاری چهار نفر از لارستان در قالب گروه این استان به مسابقات کشوری راه پیدا کردند و سه نفر از آنها حائز کسب دیپلم افتخار شدند.
رئیس مرکز فنی و حرفهای لارستان در پایان از شهروندان تقاضا کرد تا نقاط قوت و ضعف را به این مرکز یادآور شوند و پیشنهادهای خود را برای ایجاد کلاسهای جدید مطرح و از طرفی نیز جوانان را در شرکت در کلاسهای فنی و حرفهای تشویق و ترغیب کنند.