نوجوان محمودآبادی حافظ قرآن:

تحصیل عالی ترین مقطع در علوم قرآنی بزرگترین آرزوی من است/ استفاده از فضای مجازی در فراگیری علوم قرآنی

امیرمحمد ادامه داد: من روزی یک تا دو ساعت به کار حفظ و تثبیت حفظ قرآن می‌پردازم و این زمان بستگی به حجم دروس مدرسه دارد.
کد خبر: ۸۸۲۸۶۵۳
|
۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۸
به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، در مراسم هیأت مذهبی بلال محمودآباد از امیرمحمد یدالهی حافظ نوجوان کل قرآن تجلیل به‌عمل آمد.

علی یدالهی خیاط، درباره روند پیگیری فعالیت‌های قرآنی فرزندش، امیرمحمد اظهار کرد: سال 1393 شروع فعالیت‌های قرآنی فرزندم در مدرسه به بهانه آزمونی که آموزش و پرورش برگزار کرد، رقم خورد که امیرمحمد در این آزمون قبول شده بود.

وی افزود: برای آشنایی بیشتر به بازدید از یک مرکز دارالقرآن رفتیم که امیرمحمد به فراگیری قرآن علاقه خاصی نشان داد و با قبول شدن در این مرکز، راه حافظ شدن را درپیش گرفت.

یدالهی درباره مشوق اصلی فرزندش در راه حفظ قرآن بیان کرد: همسرم مشوق اصلی امیرمحمد بود، من هم در کنار مادر به او کمک کردم تا این راه را ادامه دهد.

وی گفت: در خانواده ما امیرمحمد نخستین کسی است که به سمت فراگیری و حفظ قرآن رفت؛ در خانواده همسرم هم کسی در این زمینه فعالیت نداشت.

پدر این نوجوان درباره احساس خود از حافظ بودن فرزندش خاطرنشان کرد: بسیار خوشحالم وقتی می‌بینم و می‌شنوم که می‌گویند پسرم حافظ کل قرآن است و این باعث سرافرازی من است.

در این هنگام مادر هم وارد بحث ما شد و گفت: من هم خیلی خوشحالم و تنها آرزوی من این بود که پسرم حافظ کل قرآن باشد که به حمدالله این امر انجام شد.

وی اضافه کرد: آرزو دارم تنها فرزندم قاری خوب قرآن هم شود و راه و روش قرآن را ادامه دهد.

از پدر امیرمحمد درباره تأثیر قرآن بر زندگی فرزندش پرسیدم که بیان کرد: حافظ قرآن بودن خیلی در زندگی‌اش تأثیرات مثبتی داشت، نمازش را سر وقت می‌خواند، به پدر و مادر و بزرگ‌ترهای فامیل احترام می‌گذارد که این را از تأثیرات قرآن بر روی فرزندم می‌دانم.

از امیر محمد درباره سایر فعالیت‌های غیر از قرآن سؤال کردم که گفت: من در سایر مواقع که از حفظ قرآن دور هستم، درس می‌خوانم، به ندرت در فضای مجازی فعال هستم و آن هم موضوعات قرآنی را از این فضا دنبال می‌کنم و فعالیت ورزشی من هم به زنگ ورزش در مدرسه برمی‌گردد.

پدر این حافظ قرآن درباره استفاده از فضای مجازی توسط فرزندش اظهار کرد: بنده تمایلی به حضور امیرمحمد در فضای مجازی ندارم ولی اگر بخواهد برای کمک به کارهای یادگیری فعالیت‌های قرآنی باشد مشکلی نیست.

وی درباره انتظارش از مسؤولان شهرستان تصریح کرد: به هر حال ارزش و احترامی را که مسؤولان برای حافظان کل قرآن قائل می‌شوند برای این افراد و سایر افراد حاضر در دارالقرآن یکی باشد و حمایت آنها اگر ادامه‌دار و مستمر باشد سبب دلگرمی بچه‌ها می‌شود.

در ادامه از امیرمحمد درباره روش و نحوه فراگیری حفظ قرآن پرسیدم که خاطرنشان کرد: ضمن تشکر از اساتید خودم آقایان موسی زارع و یوسف مصطفی‌پور که از سال 93 تاکنون به من آموزش دادند، باید ذکر کنم که الان باید روش تثبیت من کامل شود تا بتوانم به همه سؤالات جواب داده و قرآن را حفظ بخوانم زیرا من اکنون آموزش را تمام کردم و تثبیت باعث می‌شود که آیه‌های قرآن در ذهن من مانده و پایدار باشد.

امیرمحمد ادامه داد: من روزی یک تا دو ساعت به کار حفظ و تثبیت حفظ قرآن می‌پردازم و این زمان بستگی به حجم دروس مدرسه دارد.

این نوجوان محمودآبادی حافظ کل قرآن درباره بزرگترین آرزوی خود گفت: بزرگترین آرزوی من این است که بتوانم تحصیلات خود را در رشته علوم قرآنی در عالی‌ترین مقطع به پایان برسانم؛ تأثیر قرآن بر زندگی شخصی سبب بهتر شدن اخلاق شده و تلاش و جدیت بیشتری برای درس خواندن دارم، همچنین قرآن باعث یافتن دوستان خوبی برایم شده است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار