رسول بیات با بیان اینکه در حال حاضر 20 درصد جمعیت استان در سکونت گاه های ناکارآمد زندگی می کنند، ادامه داد: در صورت اینکه در گذشته در برخی از این مناطق ناکارآمد شهر، طرح و نقشه مناسبی از لحاظ شهری و فرهنگی تدوین می شد، امروز این مناطق، دیگر جزء مناطق ناکارآمد و حاشیه نشین شهر نبودند.
فرماندار زنجان تاکید کرد: با تعیین چشم اندازی بر اساس اسناد فرادستی ملی برای به سازی مناطق ناکارآمد و همکاری بین بخشی نهادها و دستگاه های اجرایی در برنامه ریزی های کوتاه مدت و بلند مدت و منطبق بر اجرای پروژه های مشترک، می توان بسیاری از مشکلات اجتماعی و فرهنگی این مناطق ناکارآمد را بررسی و حل کرد.
بیات، ارائه و اجرای برنامه های مشترک در جهت بازگشایی معابر و گذرگاه های استاندارد برای دسترسی آسان به خدمات مورد نیاز در مناطق ناکارآمد شهری را مهم دانست و افزود: متاسفانه مناطق ناکارآمد شهر زنجان فاقد امکانات رفاهی و ورزشی لازم هستند که در این زمینه باید دستگاه های اجرایی با اختصاص زمین لازم و مناسب به منظور ایجاد چنین فضاهایی، اقدامات اساسی انجام دهند.
فرماندار زنجان خاطر نشان کرد: توانمند سازی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ساکنین مناطق ناکارآمد و آموزش در زمینه اشتغال و مهارت آموزی اجتماعی افراد در این مناطق ضروری است.