به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان اسدالله عبداللهی در دیدار با مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان اظهار داشت : امروزه یکی از مشکلات جوانان و در واقع یکی از دلایل بیکاری آنان نداشتن تخصص است. اگر جوانی تخصص بهدست آورد بیکار نخواهد ماند
وی افزود : آموزشهایی که در گذشته ارائه شده کیفی نبوده و تخصص لازم را در جوانان ایجاد نکرده است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان نیز در پاسخ به صحبتهای فرماندار گفت: سازمان آموزش فنی و حرفهای بخشی از وظیفه آموزش مهارت برای ایجاد و افزایش توانمندی در بین جوانان را عهدهدار است. این سازمان آموزشهایی را که به مرور زمان از انتفاع خارج میشود را حذف کرده و جهتگیری آموزش را تغییر داده است.
رحمن قلاوندتصریح کرد : درباره روشهای آموزشی کهنه و غیرمنطبق با نیازهای منطقهای انتقاد دارم و معتقدم که به روزرسانی آموزشهای مورد نیاز استان و تکمیل زنجیره شغل ضرورت دارد. با این رویکرد برای ایجاد مهارت کافی با هدف توانمندسازی شغلی و حرفهای، جوانان باید مهارتهای معطوف به تکمیل زنجیره شغل را فرابگیرند.
وی گفت : برای تسلط کافی به هر حرفه، مهارتهای مورد نیاز آن باید کسب شود. بدیهی است که تنها با گذراندن یک دوره کوتاه مدت توانایی لازم برای احراز یا ایجاد شغل ایجاد نخواهد شد. بیگمان بیکاری موجب فقر وتنگدستی میشود و فقر هر لحظه در کمین دین انسان است. اگر فقر مستقیم دین و ایمان انسان را هدف قرار بدهد، بدیهی است که موجب ایجاد و تشدید انواع و اقسام بزهکاریها نیز خواهد شد.
قلاوند خاطر نشان کرد: لرستان دارای جمعیت روستایی بالایی است و ما نیازسنجی آموزشی در این مناطق انجام دادهایم. در موضوع بازآفرینی شهری نیز مناطق عمده هدف طرح بازآفرینی شهری در خرمآباد شناسایی و برنامه آموزشی لازم برای توانمندسازی نیروی انسانی این مناطق تدوین شده است. امیدوارم با گشایشهای اعتباری بتوانیم این آموزشها را اجرا کنیم.این مسئول اظهار کرد: لرستان دارای جاذبههای طبیعی بسیاری است و به طور طبیعی انسان به طبیعت و رهایی از زندگی ماشینی و بستهبندی شده گرایش دارد. آموزشهای گردشگری و بومگردی برای جذب توریست و گردشگر در مناطق طبیعی و بکر بدون دستکاری ساختار طبیعی مناطق و همچنین با لحاظ کردن امنیت و خدمات کافی و دسترسی مناسب را در برنامه آموزشی پیشنهادی سال ۹۶ مورد توجه قرار دادهایم