مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان:

ضرورت مطالبه‌گری جامعه قرآنی از مسئولین/زجر جامعه امروزی دوری از قرآن و عترت است

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با بیان اینکه زجر جامعه امروزی دوری از قرآن و عترت است؛ به ضرورت مطالبه گری جامعه قرآنی از مسئولین اشاره کرد و گفت: جامعه قرآنی باید از مسئولین چگونه پیاده و کاربری شدن قرآن و عترت در زندگی افراد و جامعه را مطالبه کنند.
کد خبر: ۸۸۵۵۵۲۶
|
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۹
ضرورت مطالبه‌گری جامعه قرآنی از مسئولین/زجر جامعه امروزی دوری از قرآن و عترت استبه گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حجت الاسلام علی دشتکی امروز در آیین اختتامیه چهاردهمین جشنواره قران کودک و نوجوان با اشاره به جایگاه و اهمیت قرآن درجامعه اظهار داشت : بنابر تفاسیر اگر قرآن نبود آفرینش عبث بود و مفهومی نداشت.

وی با بیان اینکه بدون بهره بردن از قرآن نمی توان به ادبیات زیستن رسید، افزود: برگزاری این جشنواره ها سخن از این دارد که قرآن صرفاً در یک موضوع و دو موضوع خلاصه نمی شود بلکه قرآن تبیان و برای همه امور چاره ساز است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان ابراز داشت: اگر انسان ها به قرآن محدود نگاه می کنند محدود بودن آن به قرآن بر نمی گردد بلکه ناشی از نگاه محدود انسان ها است.

وی عنوان کرد: همه اموری که بخواهیم دنبال کنیم در قرآن وجود دارد اما لازم است ابتدا نسبت به آن شناخت و معرفت ایجاد کرد و بعد آن نیاز را از قرآن برداشت کنیم که در این صورت سعادت قطعی است.

دشتکی با عنوان اینکه انسان موجودی عاطفی است که این نیاز با ارتباط ایجاد می شود به نقش قرآن در ایجاد این ارتباط پرداخت و ابراز داشت : عطوفت با ارتباط با خود، خدا، جهان و هم نوع حاصل می شود که اگر قرآن نبود ادبیات ارتباط را نمی آموختیم.

وی مشکلات دنیای بشر امروز را در برقرار نکردن ارتباط با خود، خدا، هم نوع ، اطرافیان و جامعه دانست و تصریح کرد : اگر بشر امروز زیر مشکلات له می شود و استخوان هایش شکسته می شود به این دلیل است که هنوز چگونگی برقراری ارتباط را نیاموخته است.

* قرآن مشکل گشای تمام مسائل کشور است

وی با بیان اینکه هدف والا و اساسی انقلاب اسلامی ایران پیاده کردن «الله» ، «قرآن» و«عترت» بود، تصریح کرد: دنیای امروز با الگوگیری از نظام «الله» ، «قرآن» و«عترت» در حرکت است که برگرفته از حرکت ملت ایران و امام راحل است.

وی با ابراز تاسف و با بیان اینکه تاکنون سیاستگذاری و برنامه ریزی های کشور بر اساس مبانی قرآن و عترت تدوین نشده است، عنوان کرد: انقلاب ما در هدف کلی خود به نتیجه رسیده اما در کشور، به سیاست‌های اجرایی برای داخل که زندگی را جهت دهد وسعادت را تضمین کند و مسائل فرهنگی، ارتباطی، اجتماعی و اقتصادی کشور را سامان دهد نپرداخته شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با گله مندی از نامزد های انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت : متاسفانه هیچ یک از این کاندیداها اولویت کاری خود را برنامه ریزی بر اساس مبنای قرآن و عترت در وزارتخانه ها عنوان نکردند و این جای گله دارد که هیچ یک به این موضوع مهم و اساسی نپرداختند.

وی با بیان اینکه بر اساس آیات، قرآن مشکل گشای تمام مسائل کشور است، اضافه کرد : مسئولین می‌گویند جوان ما باید از امکانات برخوردار باشد بعد ازدواج کند در صورتی که قرآن می فرماید اگر جوانی در زندگی مشکل اقتصادی داشت چنانچه ازدواج کند خدا او را غنی می کند و مشکلش حل می شود.

دشتکی سعادتمندی جامعه را در گرو حرکت در محور قرآن و عترت دانست و بیان داشت : اگر جامعه‌ای حول این محور حرکت کند آسیب های اجتماعی آن رفع و مشکلات فرهنگی و اقتصادی آن حل می شود.

* هیچ سرمایه ای به اندازه نیروی انسانی برای ادای حق قرآن اثربخش نیست

وی با بیان اینکه زجر جامعه امروزی دوری از قرآن و عترت است؛ به ضرورت مطالبه گری جامعه قرآنی از مسئولین اشاره و تاکید کرد : جامعه قرآنی باید از مسئولین چگونه پیاده و کاربری شدن قرآن و عترت در زندگی افراد و جامعه را مطالبه کنند و از آنها سوال کنند که آیا مبانی اقتصاد مقاومتی قرآن برای مسئولین استخراج شده یا خیر، و اگر استخراج شده عمل به این مبنا چگونه است چراکه باید این ملاک و معیار ارزیابی شود.

وی در همین خصوص اضافه کرد: اگر این مبانی استخراج شد و ملاک ها و معیارهای ارزیابی در کنار هم قرار گرفت در آن صورت می توان عملکرد مسئولین را به خوبی ارزیابی کرد اما اگر غیر از این باشد آنچه که مسئولین می گویند تنها گزارش است که دردی را دوا نمی‌کند و جامعه را دچار بیکاری می کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان مبنای هر اقدام را یکی از مطالبات اساسی جامعه قرآنی از مسئولین معرفی و تصریح کرد: باید مشخص شود مبنای کار آنها در قرآن وجود دارد یا خیر و اگر وجود دارد چگونه است و تا چه حد در چهارچوب‌ها قرار گرفته‌اند.

وی با توصیف اینکه در استان همدان نسبت جامعه قرآنی به کل جمعیت یک دهم درصد است بر توسعه جامعه قرآنی به معنای اساتید و مستقیم با قرآن تاکید کرد.

وی ابراز داشت : این ضریب باید حداقل به یک درصد برسد که از همه متولیان و فعالان جامعه قرآنی خواستاریم که تربیت نیروی انسانی در این حوزه را تقویت کنند.

وی با بیان اینکه باید ظرفیت ها و استعدادهای لازم در این حوزه شناسایی و رصد شود، خاطرنشان کرد: بعد از رصد باید روی آنها برنامه ریزی و سرمایه گذاری کرد، چراکه هیچ سرمایه ای به اندازه نیروی انسانی در حوزه قرآنی برای قرآن و ترویج و توسعه و ادای حق قرآن اثربخش نیست.

انتهای پیام /

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار