۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
04:00
۰۰:۴۰

۱۳۹۶/۰۴/۱۴
فرماندار اردستان:

برخورد آمرانه با بدحجابی، کارساز نیست

فرماندار اردستان با تاکید بر ضرورت برخورد نرم و مهربانانه با افراد بدحجاب گفت: برای نهادینه کردن حفظ حجاب در جامعه، برخورد آمرانه و سخت، کارساز نیست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از اردستان علیرضا غیور عصر روز دوشنبه در نشست کارگروه بانوان این شهرستان که با عنوان«عفاف وحجاب» برگزار شد، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه را ضروری دانست و گفت: رعایت حجاب، امنیت جامعه و استحکام خانواده را بدنبال دارد.
وی با ابراز خرسندی ازاینکه اکنون مردم بسیاری از کشورهای اروپایی و غیرمسلمان نیز به ارزش حجاب پی برده اند، افزود:یکی از معروف های نظام توحیدی و جامعه مسلمان، مساله عفاف و حجاب است.
وی با بیان اینکه دشمنان تبلیغات وسیعی علیه حجاب بانوان راه انداخته اند، خاطرنشان کرد: مردم ولایی ایران با بصیرت، توطئه های دشمنان را یکی پس از دیگری خنثی می کنند.
فرماندار اردستان همچنین استفاده از توان بالای تشکل های مردمی برای ترویج و نهادینه کردن عفاف و حجاب را خواستار شد و گفت: دستگاه های اجرایی با تمام توان باید در راه حفظ و صیانت از امنیت محیط کاری و حریم خانواده ها تلاش کنند.
اردستان در 118کیلومتری شمال مرکز استان اصفهان قرار دارد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید