وی با بیان اینکه «در فرهنگ اسلامی وامدار فرهنگ ایرانی هستیم»، ادامه داد: زمانی که از فرهنگ اسلامی صحبت میشود میتوان گفت که وامدار فرهنگ ایرانی که تاثیر بسیاری را در این فرهنگ اسلامی داشته است، هستیم. با وجود اینکه در ارتباط بین دو کشور چالشها و مشکلاتی وجود داشته است ولی ارزشهای مشترکی به خصوص در حوزه اقتصاد اسلامی بین دو کشور وجود دارد و تاکنون چهار جلسه بین اتاقهای بازرگانی دو کشور برگزار شده است.
وی هدف از سفر به استان زنجان را آشنایی با پتانسیلهای استان و شناساندن ظرفیتهای این کشور به تجار استان زنجان بیان کرد و گفت: محصولات زیادی از جمله نوشیدنی صفر درصد غیرالکلی، خرما، انجیر و عسل که در ایران تولید میشود، در بازار اندونزی فضای رقابتی دارد.
سفیر اندونزی در ایران خاطرنشان کرد: GDP کشور ایران نسبت به کشور اندونزی بزرگتر است و پارسال ایران ۱۶ پروژه به مبلغ ۱۴.۳ میلیون دلار در اندونزی سرمایهگذاری داشته و اندونزی نیز به دنبال سرمایهگذاری در پروژههای نفتی اهواز است که در این رابطه منتظر پاسخ دولتمردان ایرانی هستیم.
وی تصریح کرد: روغن پالم، کاغذ، مواد پایه صنایع نساجی، لاستیک از صنایع خودرو، کامپیوتر و الکترونیک، پلاستیک، پودر کاکائو و محصولات چوبی و ... از جمله مواردی است که از اندونزی به ایران صادر میشود. همچنین LPG ، استیل، آلومنیوم، فرش، خشکبار و ... نیز از جمله مواردی است که از ایران به این کشور صادر میشود و میتوانیم در صورت وجود نمک در استان زنجان، این ماده معدنی را به کشور خود وارد کنیم.
وی یادآور شد: در ماههای آتی نمایشگاهی در کشور اندونزی برگزار میشود که برای شرکتکنندگان در این نمایشگاه تسهیلات ویژهای در نظر گرفته شده و امیدواریم شاهد حضور افرادی از استان زنجان در این نمایشگاه باشیم.