حجتالاسلام علیرضا شاهسونی امروز در مراسم شانزدهمین جشنواره ملی تجلیل از حافظان کل قرآن کریم با بیان اینکه موسسه بیتالاحزان امروز موفق به راهاندازی بیش از 160 شعبه در نقاط مختلف کشور شده است، اظهار داشت: این مؤسسه هماکنون دارای 9 مدرسه شبانهروزی تخصصی حفظ یکساله قرآن کریم و یک حوزه علمیه قرآن محور است.
شاهسونی از راهاندازی مدارس شبانهروزی تخصصی حفظ یک ساله قرآن کریم در دو سه سال آینده در تمام نقاط کشور به ویژه بقاع متبرکه خبر داد و گفت: امروز استان فارس تبدیل به قطب حفظ قرآن کریم کشور شده است به طوری که هماکنون از نقاط مختلف کشور برای حفظ قرآن کریم به این استان یا مؤسسات این استان مراجعه میکنند.
عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور افزود: هماکنون علاوه بر مشتاقان حفظ قرآن کریم از نقاط مختلف کشورمان، از کشورهای دیگری نیز اندونزی، هند، پاکستان، عراق و غیره برای حفظ قرآن به مدارس ما مراجعه میکنند.
وی بیان کرد: تاکنون مؤسسه بیتالاحزان موفق به تربیت بیش از 100 هزار حافظ قرآن در کشور شده است که از این تعداد یک هزار و 650 نفر آنان حافظان کل قرآن کریم هستند.
حجتالاسلام والمسلمین محسن کافی، فرزند مرحوم شیخ کافی و مدرس حوزه و دانشگاه نیز در این مراسم بیان کرد: نخستین وظیفه ما این است که خواندن قرآن را یاد بگیریم چرا که طبق احادیث و روایات اسلامی بهترین مردم کسی است که قرآن را بلد است و بخواند.
وی با تأکید بر اینکه قرآن انسانساز است از بیتوجهیها به آموزش قرآن کریم به شدت انتقاد کرد و گفت: برخی از فارغالتحصیلان بهترین دانشگاههای ما از روی قرآن هم بلد نیستند بخوانند در صورتی که از اصلیترین وظیفه مسلمانان تعلیم و تعلم قرآن و پس از آن تدبر در قرآن است.
استاد و مدرس دانشگاه و حوزه افزود: خواندن قرآن مقدمه تدبر در آن و تدبر در قرآن مقدمه عمل به قرآن کریم است و راه نجات هم فقط در این است. تمام دردها و مشکلات جامعه ناشی از عمل نکردن به قرآن است.
کافی همچنین بر این نکته تأکید کرد که هر مشکلی در جامعه ما از عمل نکردن به قرآن است و اگر فسادهای اخلاقی و اجتماعی، رباخواری در کشور زیاد شده و آمار طلاق و اختلافات خانوادگی روزافزون شده است همگی به خاطر دوری از قرآن است.