۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
20:34
کد خبر : 8936681
۲۲:۱۰

۱۳۹۶/۰۷/۲۷
فرزند شهید شوشتری:

پدرم ارزش زیادی برای شهدا قائل بود

فرزند شهید شوشتری در ویژه مراسم سالگرد شهادت پدر به بیان خاطراتی از این مرد بزرگ و آسمانی پرداخت.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، روح الله شوشتری در ویژه مراسم سالگرد شهادت پدر خود در نیشابور به مرور خاطرات پدر پرداخت و گفت: روزی با چند نفر از جوانان مشهد به همراه پدرم جلسه‌ای را درباره شهید وشهادت برگزار کردیم که کسانی که لیاقت داشتند شهید شدند، بحث تمام شد و از جلسه آمدیم بیرون، در مسیر راه که در حال رانندگی بودم از ایشان پرسیدم که چرا تا حالا شما شهید نشدید؟ پدرم گفت: رفتن به جنگ و شهید شدن یک بحث است، کسی که شهید شده خدا اجرش را داده، ولی کسی که مانده بار مضاعفی روی دوشش مانده که باید صلابت شهدا را مطرح کند و راه آن‌ها را ادامه داد و خدایی نکرده از راه آن‌ها جدا نشود.

وی ادامه داد: کسانی که از جنگ باقی ماندند احترام خاصی پیش پدر داشتند و آن‌ها را دسته بندی می‌کرد و می‌گفت: این افراد را در خط مقدم دیدم و کسی که بتواند از خانواده خود بگذرد واقعا کار خاصی انجام داده است.

فرزند شهید شوشتری گفت: همیشه می‌گفت: بچه‌های جبهه و جنگ را احترام کنید که این‌ها ارزش زیادی دارند، اگر ما هم می‌توانیم بریم همین اکنون تنها برای دفاع از اهل بیت (ع) ثبت نام کنیم و در این موقع است که ثابت می‌شود عمل شهدا چقدر ارزش دارد.

وی افزود: خانواده شهدا مظلوم هستند، کسانی که پدر خود را از دست داده اند می‌دانند غم نداشتن پدر یعنی چه، اگر به شهدا احترام نمی‌گذاریم حداقل به رهروان آن‌ها احترام بگذاریم.

شوشتری گفت: شهدا سختی‌های زیادی را کشیدند، اگر شهید نمی‌رفت امروز ایرانی به این صلابت وجود نداشت و ما هم مثل کشور‌های همسایه خود می‌شدیم و هر کسی می‌توانست به محارم ما توهین کند.

وی بیان کرد: حضرت آقا جلساتی را دارند که فقط فرزندان شهدا را دعوت می‌کنند و می‌فرمایند هر چه می‌خواهید به من بگویید، رهبر یک کشور ببینید چقدر عظمت و بزرگی از خود نشان می‌دهد، زیرا می‌داند خانواده شهدا چه سختی‌ها کشیده اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید