۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
23:03
کد خبر : 8946811
۰۹:۰۳

۱۳۹۶/۰۸/۲۲
مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی کشور:

بهره مند بیش از 9هزار کودک خیابانی از خدمات بهزیستی

۹هزار و۲۰۰ کودک خیابانی در کشور از خدمات بهزیستی بهره مند می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی کشور در آیین افتتاح مرکز آموزشی و حمایتی کودک و کار در استان زنجان گفت: کار در بهزیستی سخت ودشوار است و نیاز به عشق، علاقه و ایثار دارد.

فریبا درخشان نیا با بیان اینکه تنها ۱۰درصد از کودکان کار دارای خانواده نیستند، افزود: در این راستا ۴۸ مرکز آموزش کودک و خانواده در سطح کشور راه اندازی شده است.

وی با بیان اینکه به منظور به حداقل رساندن آسیب های اجتماعی در جامعه اعتبارات خوبی تخصیص یافته است، اظهار داشت: بسته حمایتی از کودکان خیابانی در حال به روز رسانی است و از رسانه ها تقاضا می شود تا مردم را نسبت به آسیب های اجتماعی موجود آگاه کنند.

درخشان نیا با اعلام ۳ تا ۷ میلیون کودک کار در کشور وجود داد، تصریح کرد: در این میان ۹ هزار و ۲۰۰ کودک خیابانی شناسایی شده  و از خدمات بهزیستی استفاده می کنند.

مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی کشور  با بیان اینکه سازمان بهزیستی ۱۶۰ فعالیت تخصصی به جامعه هدف خود ارایه می دهد، تصریح کرد: افرادی که وظیفه سرپرستی و مراقبت از کودکان را بر عهده دارند در قبال بروز معضلات مسؤل هستند و باید از آموزش‌های لازم برای مقابله با کودک‌آزاری بهره مند  گردند.

وی اظهار داشت:  در کشور ۹هزار و۲۰۰ کودک خیابانی از خدمات بهزیستی بهره مند می شود.

درخشان نیا تصریح کرد: در مراکز آموزش و حمایتی کودک و خانواده که با هدف توانمندسازی خانواده ها و با محوریت مطالبه گری تاسیس می شود به کودکان و خانواده ها خدمات آموزشی، درمانی و روانشناسی ارایه می شود.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید