معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:

9 دی پایان 8 ماه فتنه گری بود

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: نماد سبز در اردو کشی های انتخاباتی مورد اقبال فتنه گران قرار میگیرد چرا که در همه انقلاب های رنگی هر کدام یک رنگ و یا چیزی را به عنوان نماد خود انتخاب میکردند
کد خبر: ۸۹۶۶۵۱۷
|
۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۸

سردار رسول سنایی راد معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز در نشست سیاسی به مناسبت 9 دی در بین کارکنان سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین اظهار داشت: 9 دی حماسه مردمی است و بهشتی ترین صحنه سال 88 در روز 9 دی اتفاق افتاد.
وی افزود: حضور مردم در 9 دی از رای دهندگان دو طرف در تهران هم بیشتر بود زیرا عده ای زمانی که این آشوب ها و فتنه ها را مشاهده کردند فهمیدند که تمام منافع شخصی مردم و نظام در خطر است و احساس کردند که باید به صحنه بیایند.
سردار سنایی با بیان اینکه آمریکایی ها به این نکته رسیده اند که ایران کشوری است قدرتمند که نه تنها برای خود تولید قدرت می کند بلکه برای ضغفا نیز الهام بخش است افزود: امروز قدرت حزب الله لبنان که الهام گرفته از جمهوری اسلامی ایران است بر کسی پوشیده نیست.
وی اذعان کرد: در همین سناریوی استعفای سعد حریری که عربستان قصد ایجاد فتنه جدید در لبنان بود سید حسن نصرالله ورود پیدا کرد و گفت سعید حریری فرزند لبنان است که ربوده شده است و تا برنگردد ما صحبت های او را باور نمی کنیم و امروز حتی خانواده ی سعد حریری دعا گوی سید حسن نصرالله هستند چرا که بعدا از نقشه های شوم عربستان مطلع شدند.
معاون سیاسی سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی با بیان اینکه قدرت زمانی جهانی است که خودش مستقیم وارد یک بحران نشود و نیابتی آن بحران را حل کند افزود: در جنگ 33 روزه آمریکایی ها مستقیم وارد جنگ شدند و خانم رایس در سفر به بیروت گفت که این جنگ پایان نمی یابد مگر خاورمیانه جدید متولد شود. نه تنها خاورمیانه جدید متولد نشد بلکه شکست بزرگ رژیم صهیونستی اعتماد را از صهیونیستا برای ایفای نقش نظامی در منطقه از بین برد.
وی خاطر نشان کرد: در سال 2007 آمریکایی ها با تغییر تاکتیک، به سمت جنگ سرد و استفاده از شیوه های تهدید های نرم روی آوردند که انقلاب های رنگین جزو این برنامه بود که در دو سه کشور از جمله گرجستان و قرقیزستان با موفقیت صورت گرفته بود.
سردار سنایی گفت: انقلاب های رنگی به بهانه های انتخاباتی از داخل منجر به برآمدن یک جریان غرب گرا می شود و شعار آمریکایی ها این بود که از بیروت تا بغداد دوباره انقلاب های رنگی باید صورت گیرد و حاکمان غرب گرا بر این کشورها گمارده شوند.
این مسئول ادامه داد: بزرگان جریان اصلاح طلب در داخل کشور که در حوزه انتخابات شکست خورده بودند از انقلاب های رنگی در جلسات داخلی خود استقبال کرده بودند و در سال 88 در آستانه انتخابات نمادها و علایم انقلاب رنگی به چشم می خورد و برای اولین بار بحث تقلب انتخابات و صیانت از آرای مردم حتی در خطبه های نماز جمعه از طرف مرحوم هاشمی رفسنجانی مطرح شد.
معاون سیاسی سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی تاکید کرد: نماد سبز در اردو کشی های انتخاباتی مورد اقبال فتنه گران قرار میگیرد چرا که در همه انقلاب های رنگی هر کدام یک رنگ و یا چیزی را به عنوان نماد خود انتخاب میکردند مثلا گل لاله و یا رنگ زرد که در اینجا نیز رنگ سبز به عنوان نماد استفاده می شود.
وی تاکید کرد: برای رادیکل کردن فضا کشته سازی در دستور کار کسانی بود حتی میر حسین را به جلسه فاتح خوانی خانم سعیده پور آقایی بردند که هم اکنون زنده است و آن زمان به شهیده سبز معرفی شد و مورد توجه سران فتنه قرار گرفت.
سردار سنایی افزود: آمریکایی ها دنبال این بودند از شریط به وجود آمده به عنوان زمینه ای برای انقلاب رنگی استفاده کنند و از تفاوت ایران با کشور های دیگر مثل قرقیزستان خبر نداشتند و با اعلام تقلب توسط میرحسین موسوی کلید فتنه 88 را زدند. در حالی که ساز و کار انتخابات در ایران به صورتی است که نمی شود 11 میلیون تقلب کرد ولی امکان تخلف های کم وجود دارد.
وی اظهار داشت: سکوت برخی خواص از جمله مرحوم هاشمی رفسنجانی و یکی از سران قوا به این ابهام دامن زد و سخنان جنجالی خانم مرحوم هاشمی رفنستجانی قبل از شمارش آرا میرحسین موسوی را پیروز انتخابات معرفی کرده بود و از مردم خواسته بود که در صورت پیروز نشدن میر حسین موسوی به خیابان بریزند نیز عامل اصلی تحرکات به وجود آمده بود.
معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: در حالی که آقای موسوی و کروبی می توانستد به صورت قانونی شکایت کنند تا باز شماری ارا صورت گیرد این کار را نکردند و قصد ابطال انتخابات را داشتند چرا که فکر می کردند با ابطال آرا و فضای به وجود آمده می توانند رای بگیرند در صورتی که مقام معظم رهبری از آرای مردم صیانت می کردند.
وی در ادامه تاکید کرد: با متشنج کردن فضا و ایجاد جنبش سبز حتی ضد انقلاب نیز به میدان آمد و در حالی که بیش از 63 در صد افرادی که به خیابان ها ریخته بودند و شعار رای ما را پس بدید سر میدادند اصلا در انتخابات شرکت نکرده بودند و این افراد ضد نظام بودند.
سردار سنایی ادامه داد: یکی از شگرد های سران فتنه این بود که شهید سازی کنند و دنبال این بودند که تعداد شهدا را حتی به 72 نفر برساند و با استفاده از آن به نقشه های شوم خود برسند..خانم اقا سلطان و فردی به نام حجازی که چند ماه قبل از فتنه به ایران برگشته بود و از مروجان آثار پائلو کوئیلو بود که از مروجین عرفان های نو ظهور است و عرفان از نظر پائلو دو پایه دارد یکی سکس و بیریگ و این عرفان در دوران دوم خرداد ترویج می شد و در سالی که نهج البلاغه کتاب سال بود رتبه یک فروش در بین دانشجویان ما را داشت با ورود حجازی به ایران و ارتباط با خانم آقا سلطان سناریوی را چیدند که در آخر با یک صحنه ساختگی منجر به مرگ آقا سلطان شد.
وی ابراز کرد: روز عاشورا وقتی مقدسات مردم مورد اهانت قرار گرفت به فاصله چند روز حماسه 9 دی اتفاق افتاد و در واقع روز 9 دی حماسه حضور مردمی است که نگران قانون شکنی ها و سوء استفاده ضد انقلاب و بیگانگان از آشوب های به وجود آمده بودند و میدیدند که در این ماجرا سودش را کسانی می برند که به فکر براندازی هستند.
وی در پایان گفت: روز 9 دی پایان 8 ماه فتنه گری و شکست فتنه بود با کمترین هزینه و با رویش برای انقلاب و ریزش برای ضد انقلاب بود و از راهبردهای مقام معظم رهبری در فتنه 88 جذب حداکثری بود خیلی ها در ابتدا در آشوب ها شرکت کردند اما با کسب آگاهی و حضور در 9 دی پایان فتنه را اعلام کردند.
1001/پ30/ب

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار