کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی مشهد در گفت‌وگو با «بسیج»:

رواج فرهنگ غربی در مهد‌های کودک، تبعات تربیتی بسیاری دارد

کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی مشهد با اشاره به این نکته که رواج فرهنگ غربی در مهد‌های کودک تبعات تربیتی بسیاری دارد، بر آسیب شناسی مهد‌های کودک و تلاش برای رفع آنان تاکید کرد.
کد خبر: ۸۹۶۷۷۷۸
|
۰۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۵
حجت الاسلام سیدجواد آریایی‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در خراسان رضوی؛ ضمن بیان این نکته که در موسسات قرآنی سازمان تبلیغات به آموزش روخوانی، روان‌خوانی و آموزش قرآن می‌پردازیم به انتقاد از وضعیت مهد‌های کودک پرداخت و گفت: متاسفانه ما در بحث مهد‌های کودک با یک آشوب و بلبشو مواجه هستیم؛ چراکه بسیاری از آنان با استاندارد‌های مطرح شده در حوزه کودک مغایرت دارند.

کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی مشهد تاسیس مکان‌هایی برای نگه داری کودکان کمتر از چهار سال را نامناسب دانست و ادامه داد: تنها بهزیستی می‌تواند در این زمینه فعالیت کند؛ چراکه تخصص لازم در این عرصه را داراست.

وی بر داشتن تخصص و فراگیری روانشناسی کودک تاکید و تصریح کرد: متاسفانه بسیاری از مهد‌ها نه تنها دارای تخصص کودک نیستند که حتی کارت بهداشت هم ندارند.

کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی مشهد ادامه داد: به همین دلیل برای موسسات خود پذیرش کودکان کمتر از چهار سال را منع کرده‌ایم، مگر در این رابطه تخصص اخذ کنند؛ چراکه نگه داری از این کودکان و به طور کلی برپایی مهد را نیازمند تخصص می‌دانیم.

حجت الاسلام آریایی‌فرد در ادامه سخنان خود به فعالیت دشمن در حوزه کودک اشاره و خاطرنشان کرد: متاسفانه دشمن در این عرصه از ما فعال‌تر است؛ گاهی اوقات تصور می‌کنیم برای اینکه کودکان را شر برنامه‌های دشمن حفظ کنیم باید مدام با او قرآن بخوانیم در صورتی که این‌گونه نیست کودک علاوه بر یادگیری قرآن نیازمند بازی و خلاقیت هم هست.

وی بر مدیریت صحیح این نکته تاکید کرد و ابراز داشت: یکی از آسیب‌هایی که در مهد‌های کودک بسیار با آن مواجه هستیم اختلاط دختران و پسران با هم است که این امر دارای تبعات بسیار است.

کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی مشهد اضافه کرد: همچنین برخی از مهد‌ها اقدام به رقص و پایکوبی می‌کنند که این امر با فرهنگ و دین‌مان سازگاری ندارد و یک فرهنگ غربی است.

حجت الاسلام آریایی‌فرد در پایان بر ریشه‌یابی این موضوع اشاره کرد و گفت: سازمان‌های متولی باید سازوکار را اصلاح کنند و بدانند که در فرهنگ ما الگوی مناسب تربیت کودکان کم نیست به طور مثال مکتب‌خانه‌های قدیم که الفبایشان، قرآنی بود الگویی مناسب هستند که می‌توان با احیا و اصلاح، آن را مورد استفاده قرار داد.


ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار