کارشناس جنگ نرم سپاه :

علت شکست فتنه، ولایت شناسی مردم بود

پویامنش عنوان کرد: دشمنان سعی کردند که در فتنه ۸۸ رابطه بین مردم و ولایت را قطع کنند اما مردم با الهام از همان نمادهای عاشورایی مقابل این فتنه ایستادند و به جهان ثابت کردند که پیرو مکتب ولایت هستند
کد خبر: ۸۹۶۸۷۱۱
|
۰۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۶

الماس پویا منش کارشناس جنگ نرم در خصوص حماسه نهم دی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین بیان کرد: آنچه در روز نهم دی اتفاق افتاد برای همیشه در تاریخ به عنوان حماسه ای ماندگار مطرح شد.
وی گفت: نهم دی حماسه ای بود که نمادهای واقعی اسلامی توسط مردم به نمایش درآمد و در واقع عرصه دفاع از ارزش های اسلامی مورد توجه مردم قرار گرفت.
کارشناس جنگ نرم سپاه امام حسن مجتبی(ع) با اشاره به بحث نماد گرایی اظهار کرد: دشمنان ما در همه حزب ها و گروها از فراماسونری ها تا گروه های عرفانی کاذب نمی توانند بر مکتب اسلام غلبه کنند چرا که نمادهای ما پشتوانه فطری محکمی بوده و پوچ و کذب نیستند و همین امر برای آنها تبدیل به چالشی بزرگ شده است.
پویامنش افزود: این چالش ها برای دشمنان ما از زمان پیامبر وجود داشته و از همان تلاش زیادی برای تخریب شعار توحید و نمادهای ائمه(ع) و نماد دین ابراهیمی در صفا و‌مروه انجام دادند تا این نمادها در جامعه نشر پیدا نکند.
وی عنوان کرد: این دشمنان در فتنه ۸۸ سعی کردند به جای نمادهای اصیل ما٬ رنگ سبز را به عنوان نماد جریان فتنه استفاده کردند غافل از این که ما نمادهایی فطری و ماندکار همچون عاشورا٬ اربعین و مناسک حج داریم که پشتوانه ای الهی دارند.
کارشناس جنگ نرم سپاه امام حسن مجتبی(ع) خاطر نشان کرد: در فتنه ۸۸ اگر مردم در خیابان ها حضور یافتند به دلیل تبعیت از نماد عاشورا و حفظ این نماد بود چرا که آنها در مکتب حسینی پرورش یافته اند.
پویامنش ادامه داد: در بحث فتنه٬ آنچه باید مورد توجه قرار گیرد اصل ولایت شناسی است و یکی از دلایل شکست فتنه همین ولایت شناسی مردم بود که همیشه ادامه خواهد داشت.
وی خاطر نشان کرد: دشمنان سعی کردند که در فتنه ۸۸ رابطه بین مردم و ولایت را قطع کنند اما مردم با الهام از همان نمادهای عاشورایی مقابل این فتنه ایستادند و به جهان ثابت کردند که پیرو مکتب ولایت هستند.
کارشناس جنگ نرم سپاه امام حسن مجتبی(ع) اضافه کرد: در حماسه نهم دی ماه بحث مهم دیگری وجود داشت که بصیرت بود که شناخت حق از نظر مفهوم و مصداق بود و در طول تاریخ گروهی مانند خوارج بودند که ولایت فقیه را قبول داشتند٬ بصیرت نداشتند اما ملت ایران هم بصیرت داشتند و هم ولایت پذیر بودند و هدف بصیرت جلوگیری از تحقق نیافتن بحث ارتداد است.
پویامنش یادآور شد: دشمنان سعی داشتند تا با پنج آفت التقاط٬ تحجر٬ گمان بد به نظام٬ تحریف و بدعت مردم را به بیراهه بکشانند اما مردم با ولایت پذیری و بصیرت توانستند در نهم دی خاطره ای ماندگار بیافرینند.
وی افزود: تحولات سیاسی جریان فتنه به این جمع بندی رسیده بود که معتقد بودند با شعارهای مختلف انتقادی اصول گرایان را به جریان خود وصل کنند که مهمترین محور اقدامات آنها شامل تلاش برای تقویت رسانه های مکتوب و مجازی خودشان٬ نفوذ در بخش هایی از دولت به ویژه وزارت علوم با هدف تقویت پایگاه اجتماعی خود و استفاده ابزاری از قشر دانشجو برای مطامع خود٬ بود.
کارشناس جنگ نرم ناحیه امام‌حسن مجتبی(ع) در ادامه خاطر نشان کرد: از دیگر اهداف فتنه ۸۸ احیای چهره های کلیدی همچون خاتمی٬ کروبی و‌موسوی تا بتوانند از نقش آنها برای پیشبرد اهداف فتنه استفاده کنند٬ برقراری ارتباط خارجی برای بهره مندی از حمایت بیگانگان٬ فضاسازی اجتماعی برای مظلوم نمایی و اثبات بی گناهی خودشان بود.
پویا منش ضمن اشاره به دیگر اهداف فتنه اضافه کرد: در بحث تحریف در واقعیت٬ برنامه ریزان اصلی ‌فتنه می خواستند مردم را نسبت به اصول گرایان بدبین کنند همچنین برنامه ریزی برای انتخابات که به کرسی های بیشتری در مجلس دهم دسترسی یابند و نیز برای تقویت عناصر خود در مجلس خبرگان رهبری از طریق اکوزیسیون خارج از کشور که به طور کلی نظام را ساقط کنند.
وی گفت: این موارد موجب شد مردم حماسه ماندگار خود سیلی محکمی به عیادی استکبار بزنند که این امر نشان دهنده بصیرت و ولایت شناسی مردم می باشد.
1010/ت30/ب

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار