مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان:
سه صفت نجات از فتنه؛ بصیرت، تقوا و اخلاص در عمل است/ مردم در حماسه ۹ دی از ولایت و ارزشها دفاع کردن
مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت: سه صفت نجات از فتنه بصیرت و دانایی، تقوا و اخلاص است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، حجتالاسلاموالمسلمین شمس اله جلیلیان در مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی که با حضور مردم و مسئولین در شبستان مسجد حضرت امام خمینی (ره) شهرستان بروجرد برگزار شد اظهار داشت: در سال ۸۸ بعد از انتخابات فتنهای به وجود آمد که چند ماه به طول انجامید که سرانجام مردم بصیر و ولایتمدار ایران اسلامی در ۹ دی ۳۸۸ بساط فتنه و فتنه گران را در هم پیچیدند.
وی با اشاره به اینکه در قرآن کریم به واژه فتنه و مشتقات آن ۴۶ بار اشارهشده است و کلمه فتنه بهتنهایی ۳۰ بار در قرآن کریم تکرار شده است، افزود: با توجه به عظمت و اهمیت قرآن باید به این نکته توجه کرد که تکرار این واژه از اهمیت ویژهای برخوردار است.
حجتالاسلام جلیلیان در مورد معانی فتنه توضیحاتی را بیان کرد و عنوان کرد: فتنه ۸۸ باهدف براندازی نظام از بیرون کشور برنامهریزی و راهاندازی شده بود و در این میان عدهای سادهلوح که از مسیر ولایت و مردم جداشده بودند از این حرکت تبعیت کردند.
مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان بیان کرد: در قرآن کریم از فتنه بهعنوان گناه کبیره و ظلم عظیم یادشده همچنان که در سوره بقره آیه ۴۶ میفرماید گناه فتنه و آشوب بزرگتر از قتل یک انسان هست. به این جهت که در این میان یک نفر کشته میشود، اما فتنه زمینهسازی خسارتهای فراوانی را در پی خواهد داشت همچنان که توهین به مقدسات مردم، توهین به ساحت پیامبر اکرم (ص) و ساحت مقدس اباعبدالله الحسین (ع)، توهین به اصل ولایتفقیه، ناامن کردن جامعه گستاخ کردن دشمنان را ازجمله این خسارت میتوان برشمرد.
حجتالاسلام جلیلیان در ادامه اظهار داشت: فتنه با همه خسارتهای که در برداشت، اما باعث شد که این حماسه عظیم و ماندنی به وجود آید و دست تجلی قدرت خدا از آستین ملت بیرون بیاید و برای مدتها انقلاب اسلامی را بیمه نماید و باعث شناخت بیشتر دوستان از دشمنان شدوچهره انسانهای منافق و دورو برای مردم آشکار گردید.
حجتالاسلام جلیلیان خاطرنشان کر د: سرنوشت طلحه و زبیر که به خاطر تعلقات دنیوی و جاهطلبی نتوانستند از آزمایش و فتنه سربلند بیرون بیایند و از ولایت فاصله گرفتند باید برای همه مسلمانان درس عبرت باشد که عاقبت جداشده از مسیر ولایت و ایستادن در مقابل آن پایان خوبی نخواهد داشت و این درسهایی است که ما باید از تاریخ بیاموزیم.
مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل (ع) به دستاوردهای حماسه ۹ دی اشاره کردند و گفتند مشخص شدن چهرههای واقعی بعضی از افراد هرچند درگذشته هم دارای سوابق خوبی بودهاند ازجمله این دستاوردها هست.
حجتالاسلام جلیلیان عنوان کرد: سه صفت اگر در وجود فرد باشد میتواند در زمان غبارآلوده فتنه راه را از چاه تشخیص داده و سربلند بیرون بیاید و آن سه عامل اول بصیرت و دانایی است که اگر نباشد همانند آقای کروبی که به خاطر سادهلوحی به سرنوشت ابوموسی اشعری دچار گردید.
حجتالاسلام جلیلیان دومین صفت نجات از فتنه را تقوا عنوان کردند و عامل دیگر را اخلاص در عمل برشمردوگفت: اگر کار برای خدا باشد خداوند کمک ویاری خواهد نمود و اخلاص مرتبه بالاتری از تقواست بهگونهای که حضرت محمد (ص (میفرماید خوشا به حال انسانهای مخلص آنها چراغهای هدایت هستند و حرف دل تاری آنها را منحرف نمیکند و همه این خصوصیات در وجود حضرت عمار جمع شده بود که عاقبت در رکاب حضرت علی (ع) به شهادت رسید و عاقبتبهخیر گردیدند.
حجتالاسلام جلیلیان در پایان گفت: مردم ایران اسلامی در مواجهه با فتنه ۸۸ همانند عمار درصحنه دفاع از ولایت و ارزشها ماندند و با بصیرت خود و پیروی از روشنگریها و رهنمودهای ولایت حماسه عظیم ۹ دی را برای کشور رقم زدند.
انتهای پیام/
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار