محمد امامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در سمنان ضمن گرامیداشت ایامالله 9 دی ماه درخصوص معنای فتنه بیان کرد: فتنه در معنای لغوی به معنای گمراهی،ضلالت و اختلافافکنی در میان مردم است.
وی با بیان اینکه فتنه سال ۱۳۸۸ اثرات مثبت و منفی به دنبال داشت، ادامه داد: دشمن ارکان نظام و بنیانهای اعتقادی را هدف قرارداد و جمهوریت نظام را مخدوش کرد؛ از اثرات مثبت نیز میتوان به هوشیار شدن مردم، افزایش شناخت آنها نسبت به برخی افراد و همچنین افزایش بصیرت آنها اشاره کرد.
فرمانده سپاه ناحیه سمنان خاطرنشان کرد: نهم دی ماه سال ۱۳۸۸ حماسه نامیده شد؛ چرا که در تاریخ انقلاب ما حادثهای بزرگ تلقی میشود و فتح الفتوحی عظیم و اقدامی کوبنده محسوب میشد.
وی افزود: حماسهای که در آن روزها به دست مردم خلق شد حرکتی عمومی، مردمی، ملی و با شعور انقلابی بود که انقلاب را بیمه کرد؛ جوشش مردم در روز نهم دی ماه بر مبنای بصیرت سیاسی و دینی و با خرد جمعی بود که به گفته رهبر معظم انقلاب روز تجلی قدرت خدا بود.
امامی تصریح کرد: حساسیت مردم ایران نسبت به استقلال کشور و دخالت بیگانگان،دلدادگی ملت ایران به آرمانهای حضرت امام خمینی(ره)، ولایت محوری و ولایت مداری مردم که ریشه در اعتقادات مذهبی آنها داشت از جمله زمینههای خلق حماسه نهم دی ماه بود.
وی با اشاره بر دستاوردهای این حماسه بیان کرد: اقتدار مردمی و معنوی انقلاب اسلامی، انسجام بیشتر مردم و انقلاب، آشکار شدن نقش نیروهای مدافع اسلام به ویژه بسیج، حفظ استقلال سیاسی، تحرک بخشی به بیداری اسلامی از دستاوردهای حماسه نهم دی ماه است.
امامی اظهار کرد: وظیفهٔ بسیجیان و آحاد مردم این است که با پیروی از ولایتفقیه و با بصیرت افزایی هرچه بیشتر در حفظ نظام انقلاب اسلامی کوشا باشیم تا دشمنان را مأیوس و ناتوان کنیم.