حجتالاسلام علی لرستانی، مسئول نمایندگی ولیفقیه سپاه شهرستان الیگودرز در نشست بصیرتی که با موضوع اهداف انقلاب اسلامی در جمع خواهران بسیجی این شهرستان برگزار شد، گفت: هر انقلابی بهمنظور رسیدن به اهداف و مقاصدی آغاز میشود و این اهداف در بیان رهبران انقلاب و در شعارها و بیانیهها متبلور میشود.
وی بابیان اینکه اهداف همه انقلابها، یکسان و در یک رتبه نیستند، افزود: بعضی اهداف متوسط و اهداف میانی و مقدمی و برخی اهداف اصلی و نهایی هستند.
مسئول نمایندگی ولیفقیه در سپاه شهرستان الیگودرز، بابیان اینکه گذشت زمان، تغییر نسلها و حاکمان، ممکن است به تغییر و حتی تحریف عمدی یا سهوی اهداف انقلابها منجر گردد، خاطرنشان کرد: در این صورت ممکن است اهداف اصلی با اهداف میانی عوض شود و آنچه مقدمه و ابزار بوده بهعنوان هدف اصلی و نهایی دنبال شود.
وی افزود: ممکن است براثر تبلیغات و تلقینهای فرهنگی و تأثیرپذیری از جوامع دیگر، اهدافی جدید و ناصحیح نیز جزء اهداف انقلابها وارد شوند و انقلاب اسلامی ایران نیز از این قاعده و احتمال مستثنا نیست.
حجتالاسلام لرستانی، بابیان اینکه اگر اهداف انقلاب، بازخوانی و بازگویی نشود، ممکن است بهمرورزمان دچار چنین تغییرات و تحریفاتی شود، خاطرنشان کرد: بنابراین لازم است اهداف انقلاب را بازخوانی و گوشزد کرد تا ناخواسته دچار تحریف در اهداف متعالی انقلاب نشویم.
وی مهمترین منبع برای شناخت اهداف انقلاب اسلامی ایران را بیانات و اندیشههای رهبر فرزانه آن، حضرت امام خمینی (ره)، شعارها و بیانیههای دوران مبارزه با طاغوت عنوان کرد و گفت: انقلاب ایران با شعار استکبارستیزی و «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر شاه» آغاز شد و نشان داد یکی از اهدافش، مبارزه با استکبار و قطع دست مستکبران از ممالک اسلامی است.
حجتالاسلام لرستانی، بابیان اینکه یکی از شعارهای دیگر انقلاب «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» بود؛ ادامه داد: رسیدن به استقلال و آزادی و داشتن حکومتی برخاسته از اراده ملت و مبتنی بر احکام اسلام، جزء اهداف این انقلاب بوده و هست.
وی با اشاره به اینکه در بسیاری از سخنان و نامههای دوران انقلاب، اعتراض امام راحل به فقر، محرومیت، نابرابری و ظلم حاکمان وقت دیده میشود، بیان کرد: شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» که در دوران انقلاب رایج بود، حرف دل مردم بود و مردم این را میخواستند.
مسئول نمایندگی ولیفقیه در سپاه شهرستان الیگودرز، با یادآوری به اینکه در طول سالهای مشروطیت و قبل از انقلاب اسلامی، هرگز این اتفاق به وجود نیامد که این مردم با شوق، با رغبت و بامعرفت بهپای صندوق رأی بروند و کسی را انتخاب کنند، خاطرنشان کرد: در آن زمان انتخاب معنی نداشت حکومت، حکومت موروثی مسئولان و زمامداران سفارش شده قدرتهای بیگانه بود.
وی بابیان اینکه در آن زمان مردم تصمیم به دست آوردن استقلال گرفتند و میخواستند که آزادی داشته باشند، عزت ملیشان را تأمین کنند، سعادت و رفاه دنیوی و سربلندی معنوی و اخروی را به دست بیاورند، افزود: این آرزوی مردم بود و وارد میدان شدند.
حجتالاسلام لرستانی، ادامه داد: از نگاه امام (قدس سره) که نگاهی عالمانه و بر خواسته از متون دینی است، استقلال، آزادی، عدالت اجتماعی و رفاه، همه از امور لازم و ضروری برای امت و حکومت اسلامی است.
وی بابیان اینکه استقلال، آزادی، عدالت اجتماعی و رفاه ابزار و مقدمهای برای رسیدن مردم به معنویات و اخلاق اسلامی هستند، تا با فراهم شدن شرایط افراد جامعه بتوانند به تهذیب نفس بپردازند و از این راه به سعادت دنیا و آخرت دست یابند، عنوان داشت: امام (ره) در جلسات و ملاقات مختلف با مسئولان و آحاد مردم و همچنین در بیشتر نوشتههای خویش بر مسئله تهذیب نفس، توجه به معنویات و حقتعالی تأکید میکردند.
مسئول نمایندگی ولیفقیه در سپاه شهرستان الیگودرز، با اشاره به سخن امام راحل که فرمودند: «اسلام برای تأمین معنویات آمده است، همهاش فریاد از مادیات نیست [که این کار] برخلاف مسلک اسلام است، معنویات اگر تحقق پیدا کرد، مادیات تأمین میشود و به دنبالش هست.» افزود: اسلام مادیات را بهتبع معنویات قبول دارد، مادیات را بهصورت مستقل قبول ندارد، اساس معنویات است یک کشور با معنویاتش کشور است.
انتهای پیام/