۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
21:52
کد خبر : 8982259
۱۰:۳۸

۱۳۹۶/۱۱/۱۲
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان:

مردم ایران پشتیبان ولی فقیه زمان خود هستند

امام راحل در وصیت نامه سیاسی و الهی خود از مردم ایران به بزرگی و عظمت یادکرده است و معتقد است این مردم پشتیبان ولی فقیه زمان خود می باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان در دیدار با فرمانده سپاه استان و نماینده ولی فقیه در سپاه استان، شهردار و مسئولان استان و خانواده های شاهد و ایثارگر و به مناسبت آعاز دهه فجر گفت: مردم ایران بنام اسلام و برای اسلام قیام کردند و با تحمل رنج ها و سختی ها ی فراوان نتیجه زحمات خود را در 22بهمن 57 گرفتند و انقلاب اسلامی به پیروزی رسید .

آیت الله خاتمی از مردم ایران به نیکی یاد کرد و افزود: امام راحل در وصیت نامه سیاسی و الهی خود از مردم ایران به بزرگی و عظمت یادکرده است و معتقد است این مردم  پشتیبان ولی فقیه زمان خود می باشند.

وی اظهار داشت: با تدبیر و رهبری امام خمینی و همراهی مردم حکومت اسلامی در ایران برقرار شد و با تشکیل این حکومت آرزوی دیرینه اولیای الهی مبنی بر پیاده شدن احکام الهی تحقق یافت.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان به مطالبات مقام معظم رهبری از مسئولین اشاره و تصریح کرد: خدمتگذاری به مردم،ساده زیستی، پرهیز از تجملات،استقبال از سخن و انتقاد خیرخواهانه و بیان خدمات نظام برای مردم از مهمترین ویژگی های  انقلاب اسلامی است.

آیت الله خاتمی گفت: دهه فجر فرصت مناسبی برای آشنایی مردم با دستاوردهای انقلاب اسلامی و مسئولان دستگاههای اجرایی بایستی از این فرصت برای انعکاس خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی استفاده نمایند.

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید