خبرهای داغ:
نماینده ولی فقیه در سپاه قزوین ابراز کرد:

تعمیق معنویت و بصیرت افزایی سیاسی دستاورد نمایندگی ولی فقیه در سالی که گذشت

حجت الاسلام معبودی گفت: با تعمیق معنویت دیدیم که چقدر مشکلات اخلاقی در بین مجموعه ما کم شده است ونیز حضور پر شور مردم عزیز ما در انتخابات، نشان داد که چقدر روشنگری های هادیان سیاسی تاثیر گذار بوده است.
کد خبر: ۹۰۰۰۳۷۴
|
۲۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۶

حجت‌الاسلام معبودی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر قزوین در گفتگو اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری بسیج در قزوین در خصوص برنامه ها و اهداف پیگیری شده توسط این نمایندگی طی سالی که گذشت اظهار کرد : در این حوزه کارهای عظیمی صورت گرفته است که شاید برخی از آنها را نتوان به لحاظ عدد و آمار دسته بندی کرد ولی حتما تاثیرات معنوی داشته است و می توان آنها را مشاهده کرد.
وی ادامه داد: رسالت نمایندگی ولی فقیه در سپاه صیانت شرعی و معنوی از سپاه و بسیج در حوزه های اعتقادی است.
معبودی ادامه داد: اردوهای راهیان نور یکی از یزرگ ترین برنامه های فرهنگی کشور محسوب می شود، حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه برنامه ای تعبیه کرده است تا با هر گروه از زائران یکی از برادران طلاب همراه باشد تا بتوان بهره معنوی این سفر را تا جای ممکن به حداکثر رساند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر(عج) قزوین تبیین کرد: برگزاری همایش های بصیرتی با دعوت از سخنرانان برجسته کشوری ، نظارت بر امور عقیدتی نیروهای رسمی و بسیج از جمله کارهایی بود که در این سال اتفاق افتاد.
وی تصریح کرد: یکی از برنامه هایی که مفتخر به انجام آن بوده ایم تلاش برای برقرای امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه می باشد؛ طرح این موضوع از سال 95 با شروع کلاس های آموزشی آغاز گردید و امسال با تشکیل 48 گروه مطالبه گر به راه خود ادامه داد.
معبودی تصریح کرد: از ابتدای سال برپایی برنامه های مانند گرامی داشت هفته عقیدتی و سیاسی با 380 عنوان برنامه، هفته دفاع مقدس، هفته بسیج و برنامه های دهه فجر، برنامه های ویژه دهه بصیرت و نه دی با تعداد بالایی از برنامه های تدارک دیده شده برگزار گردید که جا دارد از تمامی دست اندر کاران برپایی این نشست ها و برنامه ها تشکر کنیم.
این مسئول یادآور شد: نمایندگی ولی فقیه سپاه صاحب الامر امسال دوره های عقیدتی سیاسی سپاه و بسیج در سه سطح استانی، برپایی دوره هایی در شهر مقدس قم و در مرحله آخر دوره های تکمیلی در شهر مقدس مشهد همراه با خانواده های آنها را برگزار کرد.
معبودی تصریح کرد: رابطین نمایندگی ولی فقیه و نیز خانواده آنها که مجموعه 118 خانواده می شوند نیز امسال به مشهد مقدس برای آموزش های بصیرتی به مشهد مقدس اعزام شدند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قزوین در بخش پایانی بیانات خود یاد آور شد: رهبر معظم انقلاب فرموده اند که در سطح جامعه ما باید 10 میلیون حافظ قرآن داشته باشیم، به همین منظور سپاه نیز خود را بخشی از از جامعه 10 میلیونی می داند و تعداد قابل توجهی از عزیزان ما بخش قابل توجهی از قرآن کردیم را حافظ شده اند و البته این برنامه ادامه خواهد داشت.
وی افزود: ممهمترین موضوع انجام گرفته در حوزه فعالیت ما تعمیق معنویت و بصیرت افزایی سیاسی بوده است ، در این دو طیف موضوعی با تعمیق معنویت دیدیم که چقدر مشکلات اخلاقی در بین مجموعه ما کم شده است ونیز حضور پر شور مردم عزیز ما در انتخابات، نشان داد که چقدر روشنگری های هادیان سیاسی تاثیر گذار بوده است.

1006/ت30/ب

ارسال نظرات
آخرین اخبار