۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
06:24
کد خبر : 9027693
۱۰:۴۷

۱۳۹۷/۰۳/۲۹
با آثاری از هنرمندان 26 کشور جهان؛

نمایشگاه بین المللی گرافیک و پوستر در تبریز گشایش یافت

نمایشگاه بین المللی گرافیک و پوستر رهپویان سفر ایمن با محوریت ارتقای فرهنگ ایمنی سفرهای جاده ای در تبریز گشایش یافت.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، در این نمایشگاه 80 اثر برتر از هنرمندان 26 کشور چین، آمریکا، ترکیه، لهستان و جمهوری آذربایجان و آثاری از نقاط مختلف کشور در خصوص ایمنی تردد با تاکید بر سفرهای درون شهری و برون شهری و تجربه های تصویری آنان از مشکلات رانندگان در خانه هنرمندان سازمان شهرداری تبریز به نمایش گذاشته شده است.

برای شرکت در این نمایشگاه  400 اثر از هنرمندان داخلی و خارجی به جشنواره گرافیک و پوستر رهپویان سفر ایمن ارسال شده که از بین آن ها 80 اثر به بخش نمایشگاهی جشنواره راه یافته است.

علاقه مندان به این نمایشگاه می توانند از 28 تا 31 خرداد از ساعت 10 تا 13  پیش از ظهر و  از ساعت 16 تا 19 عصر در بلوار استاد شهریار جنب بوستان مسافر مجتمع جواهر تبریز دیدن کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید