
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی از دلیجان؛ حجت الاسلام محمود عظمتی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج دلیجان سیاست های فرهنگی غرب علیه ایران اسلامی را شکست خورده قلمداد کرد و گفت : نظام منحط فرهنگی غرب که بر امیال و شهوات انسانی پایه گزاری شده است در مقابله با فرهنگ غنی ما شکست خورده و در آن هضم شده است.
عظمتی گفت : جایگاه و شخصیت زن در فرهنگ اسلامی بقدری اهمیت دارد که حضرت امام خمینی (ره) در این باره فرمودند : از دامن زن مردم به معراج می رود.
وی در ادامه افزود :یکی از هجمه های سنگین غرب در عرصه ی ضد فرهنگی تلاش برای تضعیف جایگاه زن مسلمان است که توسط رسانه های جیره خوار استکبار با دقت دنبال می شود.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه دلیجان با بیان شیوه های مدرن رسانه ای که توسط شبکه های ماهواره ای استفاده می شود گفت : در این شبکه ها با بزک کردن زنان سعی در محدود کردن زن به زیبایی های ظاهری دارند حال آنکه فرهنگ دینی رشد و پیشرفت و تعالی زن را در سایه ی عفاف و حجاب می بیند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: البته زن مسلمان با هوشیاری و بیداری و با الگوگیری از معارف الهی مسیر خود را پیدا می کند و به بیراهه ی دشمن کشیده نخواهد شد و از این توطئه سربلند بیرون خواهد آمد.
انتهای پیام/