
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی از ساوه؛ حجت الاسلام حسینی امام جمعه ساوه در همایش،مدافعین حریم خانواده در این شهر گفت: انسان به دلیل اختیار و قدرت تفکر دارای زندگی همراه با قوانین است وگرنه برای حیوانات قانونی وضع نکرده اند.
حسینی گفت:امل بودن یعنی بدون تفکر پیروی کردن از فردی که خود اعتراف به تن فروشی دارد.
وی فزود:مسیح علی نژاد خود اعتراف می کند که اعمال ضد ارزش های اخلاقی را انجام داده است و خانواده اش برخلاف وی اعلام کرده اند که با افتخار حجاب دارند.
وی گفت:فلسفه حجاب اسلامی طهارت درون است که باید با نوع پوشش اعلام شود تا مصونیت اجتماعی بیاورد و منطق بی حجابی تا عریانی ادامه دارد تا حریم ها برای نفوذ شکسته شود.
حسینی افزود:آرایش برای همسر در اسلام پسندیده است ولی بانوی بی حجاب یعنی در جامعه به دنبال نگاه و جلب نظر دیگران است و یا همسرش تمایل دارد که وی برای دیگران هم جذاب باشد.
انتهای پیام/