۰۶ / تير / ۱۴۰۴ - 27 June 2025
02:23
کد خبر : 9043766
۱۵:۴۷

۱۳۹۷/۰۵/۱۵
معاون هماهنگ کننده فرمانده سپاه عاشورا:

ولایت مداری مهم ترین راهبرد برای دفاع از نظام است

معاون هماهنگ کننده فرمانده سپاه عاشورا در جمع بسیجیان مراغه با تاکید بر لزوم هوشیاری مردم و مسئولان در برابر توطئه های نظام سلطه گفت: ولایت مداری و معنویت افزایی در بین آحاد جامعه مهم ترین راهبرد برای دفاع از نظام اسلامی در برابر تهدیدهای دشمنان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، الیاس گل محمدزاده روز افزود: برای دفاع از نظام مقدس اسلامی باید خود را به معنویت تجهیز و در مسیر ولایت و رهبری گام برداریم.

وی ادامه داد: متاسفانه تاکنون در رسیدن به آرمان های والای انقلابی و اسلامی از جمله تحقق تمدن بزرگ اسلامی موفق نشده ایم و برای این منظور باید تلاش و اهتمام جهادی و انقلابی داشته باشیم.

گلمحمدزاده اضافه کرد: اکنون دشمن به شدت درصدد تزریق یاس و ناامیدی در جامعه بوده و از این رو باید با رصد تحرکات دشمنان، توطئه های آنان را در تضعیف نظام اسلامی ناکام بگذاریم.

وی با بیان اینکه دشمن بیشترین تخریب و تبلیغات منفی را علیه سپاه و بسیج به راه انداخته است،  اظهار کرد: اگر سپاه و بسیج بخواهد به اهداف و آرمان های خود دست یابد، باید مردمی ، ولایت محور و انقلابی باقی بماند.

گلمحمدزاده افزود: وجود تفکر انقلابی و ولایی در جامعه انقلاب را در برابر تهیدهای دشمنان بیمه کرده و رمز پیروزی و ماندگاری نظام ولایی خواهد بود.

وی اظهارداشت: با وجود تلاش دشمن در چهل سال اخیر علیه انقلاب اسلامی در قالب تحمیل هشت سال جنگ تحمیلی، جنگ نرم و فرهنگی و تحریم ها و تهدیدها، هوشیاری مردم و تبعیت از ولایت نقشه ها و تحلیل های دشمن را به شکست کشانیده است.

گلمحمدزاده بیان کرد: اسلامی بودن نظام اسلامی مهم ترین عامل دشمنی نظام سلطه و ایادی منطقه ای آن با این نظام مقدس است.

وی گفت:  اگر در سال های اخیر به رهنمودهای رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی عمل کرده بودیم، شاهد وضعیت فعلی اقتصادی نبودیم.

گلمحمدزاده با بیان اینکه دنیاگرایی و اشرافی گری برخی مسئولان یکی از مهم ترین مشکلات جامعه و نظام اسلامی است افزود: باید با اشرافی گری، رانت خواری و فساد اقتصادی همانند سال های اول پیروزی انقلاب، به صورت انقلابی برخورد شود.

معاون هماهنگ کننده سپاه عاشورا با اشاره به برگزاری جشنواره مالک اشتر در رده های سپاه و بسیج گفت: برگزاری این جشنواره زمینه ساز معرفی و شکوفایی استعدادهای جوانان این مرز و بوم است.

گل محمدزاده افزود: در این جشنواره باید از خلاقیت، نوآوری رده های برتر سپاه و بسیج به عنوان الگو در جامعه استفاده شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید