۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
02:56
کد خبر : 9044726
۰۹:۰۰

۱۳۹۷/۰۵/۱۸
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کمیجان در گفت و گو با «بسیج»:

آمریکا اهل گفتگو و منطق نیست بلکه اهل زور و زیاده‌‌خواهی است

سرهنگ اکبری گفت: آمریکا با نقض تعهدات خود و عدم پایبندی به پیمان های بین المللی بار دیگر دشمنی خود را با ملت های آزاده جهان از جمله ایران ثابت کرد آمریکا به دنیا فهماند که اهل گفتگو ومنطق نیست بلکه اهل زور و زیاده خواهی است.

سرهنگ رشید اکبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کمیجان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی از کمیجان؛عنوان کرد: نظام سلطه به سرکردگی  آمریکا پس از مایوس شدن از استراتژی براندازی و تغییر افکار وعقاید ملت ایران در جهت رویگردانی از آرمان‌های انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی و بااجرایی کردن و طراحی فتنه‌ها و توطئه‌های گوناگون اکنون راهبرد جدیدی تحت عنوان گفتگو و مذاکره و ارتباط مستقیم و همراه با فشار اقتصادی را در دستور کار خود قرار داده است.

وی افزود:راهبرد نظام سلطه و استکبار در مسائل خاورمیانه با شکست مواجه شده و بدین جهت می‌خواهند از یک‌راهی خود را از این باتلاقی که گرفتار آن شده اند خارج کنند و در این راستا دست به تحریم های جدید و باز گردانی تحریم های قبلی زده اند.

سرهنگ اکبری راهبردهای اصلی آمریکا برای از بین بردن جمهوری اسلامی را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد:هدف قراردادن نظام اسلامی به شیوه های مختلف تحت عنوان سرنگونی نظام اسلامی ایران ، و این رو تقسیم کار میان اروپا و آمریکا باعنوان پلیس خوب و پلیس بد از جمله راهبرد های آمریکا علیه ایران اسلامی است

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کمیجان بااشاره به راهبرد و استراتژی کشورمان در مقابل آمریکای زیادی خواه و تابعان کدخدا گفت:در مقابل این توطئه ها و بد عهدی ها و جنگ افروزی ها در منطقه، عقب نشینی و تغییر تاکتیک وجود نخواهد داشت بدین جهت تاکید ویژه بر حفظ وحدت و انسجام مردمی و حمایت از اقتصاد مقاومتی خواهد بود.

وی با بیان اینکه ستون های ظلم واستکبار کاخ سفید قبل از انقلاب بنا شده بود افزود:قبل انقلاب ستون کاخ سفید در منطقه تحت عنوان ایران ستون نظامی و عربستان ستون مالی در نظرگرفته شده بود و آن ها باشکسته شدن ستون نظامی و از بین رفتن رژیم منحوس پهلوی متحمل شکست سنگینی شدند و ان شالله با نابودی آل سعود سقف کاخ سفید برسرشان فرو خواهد ریخت.

وی در پایان خاطر نشان کرد: سیاست کنونی دنیا عرصه اعتماد نیست:مادراین راستا همواره بایدبا تکیه بر توان داخلی و اندوخته های علمی ،مسیر پیشرفت و رشد و تکامل رادنبال کنیم.

انتهای پیام/

 

 

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید