۲۷ / اسفند / ۱۴۰۳ - 17 March 2025
00:42
کد خبر : 9049188
۱۶:۰۸

۱۳۹۷/۰۵/۳۰
رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود:

دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشگاه کارآفرین/آمادگی کامل برای همکاری با ورزش

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با اشاره به اینکه این دانشگاه حرکت به سوی کارآفرینی را دنبال می کند، گفت: مجموعه های تحقیقاتی و‌آموزشی این دانشگاه آماده همکاری با مراکز ورزشی و فدراسیون های ورزشی است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، دکتر محمدمهدی فاتح در آئین افتتاحیه مرکز ارزیابی‌های پزشکی ورزشی در تالار کوثر دانشگاه صنعتی شاهرود، در سخنانی با عرض خیرمقدم به رئیس فدراسیون فوتبال و هئیت همراه و همه شرکت کنندگان در جلسه گفت: امروز روز مهمی است که برای جوانان ما یک همکاری آموزشی، پژوهشی و ورزشی شکل گرفته است.
وی با اشاره به همکاری با فدراسیون فوتبال افزود: خدمات آزمایشگاهی که پایه این مرکز است و ایجاد شغل جدید برای دانش آموختگان و هدایت پایان نامه‌ها و برگزاری دوره‌های تخصصی و مهارت آموزی و انجام طرح‌های تحقیقاتی و ساخت تجهیزات ورزشی و تقویت مرکز جامع ارزیابی‌های پزشکی فوتبال از برنامه‌های این که می‌توانیم با فدراسیون فوتبال همکاری نماییم.
رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با معرفی دانشگاه گفت: این دانشگاه مستقل است و در سال ۱۳۹۶ جزو دانشگاه‌های موثر بوده و ۳۱۲ هیات علمی، ۲۶۶ کارمند و ۹ هزار دانشجو و ۱۵۵ آزمایشگاه و کارگاه تخصصی و وسعت ۲۰۰ هکتار در چهار پردیس گسترده شده است.
وی ادامه داد: قرارداد‌های گسترده‌ای را این دانشگاه با وزارت علوم و وزارت نفت و بیش از ۲۰۰ شرکت و‌موسسه در کشور قرارداد داریم و آزمایشگاه‌های تخصصی این دانشگاه متصل به شبکه آزمایشگاه‌های علمی و راهبردی کشور است.
فاتح با بیان اینکه شعار این دانشگاه حرکت به سوی دانشگاه کارآفرین است گفت: چشم اندازه دانشگاه ایده‌های جدید است و ترویج آموزش کارآفرینی و تولید مشاغل جدید و خلاقانه و آموزش و پژوهش برای کسب و کار و استقلال از بودجه دولتی و ایجاد پارک فناوری و مرکز رشد و تجاری سازی دانش و فناوری از اهداف دانشگاه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید