به گزارش خبرگزاری بسیج از آستانه اشرفیه، فرمانده سپاه ناحیه آستانه اشرفیه در مراسم جشن میلاد کوثر گفت: خدا را شاکریم نظام اسلامی ، هویت زنان مسلمان را احیاء کرد.
فرمانده سپاه پاسداران آستانه اشرفیه اظهار کرد: در نظام ما ، روابط بی بندوبار زن و مرد مردود است و اگرمحبت وعشق جوشان به اهل بیت (علیهماالاسلام) نمی بود،مسلما جریان شیعه باهمه ی معارف مستحکم آن،درطول زمان وتاریخ درمیان این همه دشمنی ها باقی نمی ماند بنابراین این عواطف واین شورمحبت رانباید دست کم گرفت.
دکتر حبیبی با بیان اینکه مسئله حجاب و روابط اسلامی بسیار مهم است تشریح نمود: دنیای غرب با کشاندن زن به ابتذال فرصت اندیشیدن و فکر کردن و تصمیم گیری را از آنها گرفت .
وی در ادامه بیان داشت: برخی در داخل کشور حجاب را فرعی و جزئی می دانند در حالی که اشتباه می کنند و مسئله حجاب و روابط اسلامی میان زن و مرد بسیار مهم است .
سرهنگ پاسدار حبیبی در پایان خاطر نشان کرد: خدا را شاکریم که در نظام اسلامی ، هویت زنان مسلمان کشور را احیاء کرد گفت ؛ امروز زنان کشور ما در عرصه های مختلف کشور اعم از سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی ، مدیریتی نقش موثری دارند.
انتهای پیام