نامگذاری صحنی به نام حضرت شاهچراغ (ع) در آستان قدس رضوی این شخصیت را بیشتر معرفی میکند
به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، صابر سهرابی در دیدار با مسئول فرهنگی طرح خادمیاری آستان قدس رضوی و مسئول نمایندگی آستان قدس رضوی در استان فارس با ابراز خوشحالی از راه اندازی یک ظرفیت فرهنگی و هنری در استان فارس، گفت: امید است تا با نگاهی یکپارچه به ظرفیت ها و ایجاد یک حرکت منسجم، اثرگذاری بیشتری داشته باشیم.
سهرابی با پیشنهاد انعقاد تفاهم نامه بین آستان قدس رضوی و این اداره کل بیان کرد: می توانیم گام های بلند و محکمتری را در حوزه فرهنگ و هنر به ویژه در زمینه کتابخوانی با این تفاهم و انسجام در سطح استان برداریم.
دبیر شورای فرهنگ عمومی استان فارس با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد حضرت شاهچراغ (ع) و شهر شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت در ایران افزود: انتظار داریم تا در آستان قدس رضوی حداقل یک صحن یا باب هم به نام حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) داشته باشیم تا هم به معرفی بیش از پیش این شخصیت مذهبی پرداخته شود و هم فضایی برای شناساندن استان فارس و شهر شیراز فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: مباحث فرهنگی نیاز به هزینه فکری، مالی و زمانی و هماهنگی و انسجام همه دستگاه و مردم دارد تا بتواند اثربخشی بیشتری داشته باشد و با اضافه شدن یک ظرفیت دیگر امید داریم تا با ایجاد این همبستگی بتوانیم در بحث فرهنگ سازی به ویژه در زمینه کتاب خوانی موفق تر و مؤثرتر باشیم و سال آینده عنوان پایتختی کتاب را برای استان فارس به دست آوریم.
۶۰ هزار نفر در طرح خادمیاری آستان قدس رضوی شرکت کردند
مسئول فرهنگی طرح خادمیاری آستان قدس رضوی با اشاره به آغاز طرح خادمیاری رضوی با نیت زیارت و خدمت به امام رضا (ع) گفت: تاکنون در زمینه های مختلف به ویژه فرهنگی و هنری حدود 60 هزار نفر در این طرح ثبت نام کرده اند.
سید عباس مرجانی افزود: همچنین از این تعداد سه هزار نفر نوجوان هستند که به فعالیت هایی می پردازند که زمینه ورود آنها را به عرصه های فرهنگی و اجتماعی فراهم می کند.
وی با اشاره به راه اندازی کانون های شهرستان ها و برنامه ریزی برای تسری آن به روستاها، بیان کرد: با بهره صحیح از این ظرفیت نیروی قابل توجه، می توان کارهای بزرگی انجام داد.
۱۲ هزار خادمیار در فارس در حال فعالیت هستند
مسئول نمایندگی آستان قدس رضوی در استان فارس اشاره به فعالیت های آستان قدس رضدی از 95 تاکنون در فارس، گفت: تا کنون 12 هزار در فارس در کانون های زیرمجموعه این آستان عضو و مشغول فعالیت هستند.
جابر مهدیار تأکید کرد: با همپوشانی بین دستگاهی در حوزه کتابخوانی، می توان شاهد یک حرکت جهادی در این حوزه و ارائه خدمات بیشتر بود، شاید در امر ساخت کتابخانه کاری از دست ما برنیاید اما می توانیم در زمینه کتاب و توزیع کتاب تا عمق روستاها فعالیت کنیم.
وی به راه اندازی مهد الرضاها در سطح استان اشاره و گفت: برای بچه های خردسال به ویژه کودکان پیش دبستانی نیز توانسته ایم با راه اندازی کلاس های قرآن و دیگر فعالیت ها، فضای مناسبی را ایجاد کنیم و امید داریم تا در سال آتی این فعالیت ها را در سطح استان به 2 برابر افزایش دهیم.